Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο Το Δίκτυο στην Υπηρεσία της Εκπαίδευσης

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Δημοσίευση με το πρόγραμμα winscp

To πρόγραμμα αυτό μπορείτε να το εγκαταστήσετε από το δικτυακό τόπο  http://winscp.net . Εκεί στη σελίδα που θα εμφανιστεί θα επιλέξετε στο πάνω μέρος της σελίδας Download, στη συνέχεια επιλέγεται Downloads και πατάτε την επιλογή Installation package και εκτελείται το πρόγραμμα ακολουθώντας τα βήματα.

  Αφού το εγκαταστήσετε για να εισέλθετε στο πρόγραμμα θα σας ζητηθούν κάποια στοιχεία.

  •  Θα πρέπει να συμπληρώσετε το Host Name, το User name και to Password.  Τα στοιχεία για τη δημοσίευση του ιστοσελίδων θα τα βρείτε  σελίδα  του ΠΣΔ: www.sch.gr αφού συνδεθείτε και πάτε στην επιλογή MySch.
  •  Στην επιλογή File protocol επιλέξτε ftp, ftp SSL/TLS ( explicit ) (Ρητή απαίτηση FTP με TLS) ή προτιμότερα SFTP και πατάτε login για να εισέλθετε.
  •  Αν επιθυμείτε τα στοιχεία σας να αποθηκευτούν στο πρόγραμμα πριν εισέλθετε πατήστε Save.

 alt

Μετά τη σύνδεση σας στην αριστερή πλευρά του  παραθύρου του WINSCP θα εμφανίζονται τα αρχεία του υπολογιστή σας και για ανεβάσετε αρχικά την σελίδα σας αρκεί να «σύρεται» στο δεξί μέρος του παραθύρου όλα τα σχετικά αρχεία (εικόνες κλπ)
 
 alt

και να πατήσετε Copy.

 alt

    Για οποιαδήποτε ενέργειά σας, όπως διαγραφή, μετονομασία, αντιγραφή, σε αυτό χρησιμοποιείται είτε το δεξί κλικ είτε τη μπάρα εργαλείων.

 alt


 

Υποστήριξη

Πως μπορώ να...
Οδηγίες
Συχνά Ερωτήματα
Ασφάλεια & Προστασία
 
 

Η IP διεύθυνσή σας είναι: 54.224.94.8