Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο Το Δίκτυο στην Υπηρεσία της Εκπαίδευσης

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο Οδηγίες Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Περιορισμοί στο μέγεθος του γραμματοκιβωτίου στον υπολογιστή σας - Έλεγχος και λύσεις

Περιορισμοί στο μέγεθος του γραμματοκιβωτίου στον υπολογιστή σας - Έλεγχος και λύσεις

Συχνά, οι χρήστες της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαπιστώνουν αδυναμία παραλαβής μηνυμάτων, στο πρόγραμμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Συγκεκριμένα, ενώ η αλληλογραφία τους λειτουργούσε χωρίς προβλήματα, ξαφνικά το πρόγραμμα αλληλογραφίας κατά τη διαδικασία λήψης δεν παραλαμβάνει νέα μηνύματα. Η διαδικασία λήψης τερματίζεται, είτε με κάποιο ακατανόητο μήνυμα σφάλματος, είτε χωρίς καμία ένδειξη.

Μια πολύ συνηθισμένη αιτία, είναι το όριο που υπάρχει στην περιοχή αποθήκευσης των μηνυμάτων, η οποία σε κάποια προγράμματα δεν μπορεί να  ξεπεράσει το όριο των 2GB. Εάν το όριο  αυτό ξεπεραστεί, δεν θα μπορείτε πλέον να λαμβάνετε αλληλογραφία. Το όριο αυτό, υφίσταται στο Outlook Express καθώς και στο Microsoft Outlook, και εξαρτάται από την έκδοση και τον τρόπο εγκατάστασής του. Σε νεώτερες εκδόσεις του Microsoft Outlook το όριο αυτό είναι αρκετά μεγαλύτερο. Το ίδιο πρόβλημα μπορείτε να συναντήσετε και με άλλα προγράμματα αλληλογραφίας.

 

Σελίδα 1 από 5 Όλες οι Σελίδες

 

Υποστήριξη

Πως μπορώ να...
Οδηγίες
Συχνά Ερωτήματα
Ασφάλεια & Προστασία
 
 

Η IP διεύθυνσή σας είναι: 54.90.237.148