Από Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας – Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Πνευματική Ιδιοκτησία και Συγγενικά Δικαιώματα» Η Πρωτοβάθμια Δ/νση Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο την Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17:30 - 20:30 στο 1ο Δ.Σ. Γλυκών Νερών (Κοραή και Καραϊσκάκη, Γλ. Νερά).

Το σεμινάριο έχει σκοπό την ενημέρωση των δασκάλων της Ανατολικής Αττικής σχετικά με το το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εκπόνησε ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) σε συνεργασία με ομάδα εκπαιδευτικών για τη σημασία της πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων.

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν βασικά θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων. Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ενώ θα συμμετάσχουν με παρέμβαση οι γνωστοί δημιουργοί Πάνος Φαλάρας (στιχουργός) και Χαράλαμπος Δαραδήμος (εικαστικός, εκπαιδευτικός).

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Χρύσα Κουράκη (Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων, Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής), e-mail:

politistika@dipe-anatol.att.sch.gr

 

 

 

Για να κατεβάσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΟΠΙ  

www.opi.gr