Γνωστοποίηση διαδικτυακής Πύλης Επαγγελματικού Προσανατολισμού

επιστολή προς τους Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων

Αξιότιμε Κυρία/ε,
Στα πλαίσια της Διπλωματικής μας Διατριβής του προγράμματος ειδίκευσης στην Συμβουλευτική &  Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην ΑΣΠΑΙΤΕ  Θεσσαλονίκης,  δημιουργήσαμε την Πύλη Επαγγελματικού Προσανατολισμού www.mysep.gr .
Μεταξύ των πληροφοριών που παρέχει ο ανωτέρω διαδικτυακός τόπος (www.mysep.gr)  είναι :  η παροχή  πληροφοριών για τις σχολές και τα τμήματα των Πανεπιστημίων, των Τ.Ε.Ι., των  σχολών δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με συγκεκριμένη μεθοδολογία, συνδέσμους  ξένων πανεπιστημίων, νομοθεσίας πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέματα εξετάσεων, ειδικά θέματα για εκπαιδευτικούς, κ.α.
Ευελπιστούμε  η συγκεκριμένη διαδικτυακή πύλη  να δώσει το έναυσμα για  προβληματισμό και αναζήτηση των απαραίτητων πληροφοριών που οφείλει να διαθέτει κάθε νέος ή νέα προκειμένου να πάρει αποφάσεις για την εκπαιδευτική και την επαγγελματική του πορεία.
Σας παρακαλούμε θερμά, όπως ενημερώσετε τον εκπαιδευτικό που διδάσκει το μάθημα του ΣΕΠ, καθώς και αν είναι δυνατόν να αναρτήσετε στον πίνακα ανακοινώσεων, το επισυναπτόμενο έγγραφο ώστε να ενημερωθούν και οι μαθητές του σχολείου σας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με  εκτίμηση
Εκ μέρους της Ομάδας  διαχείρισης του www.mysep.gr