Δ΄ Πανελλήνιο Θεατρολογικό Συνέδριο

Σας ενημερώνουμε ότι το Δ΄ Πανελλήνιο Θεατρολογικό Συνέδριο, που διοργανώνει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και το οποίο είναι αφιερωμένο στο Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο και την Πρόσληψή του, θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από τις 26 μέχρι τις 29 Μαΐου 2011, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών (Πανεπιστημιούπολη ? Ρίο).

altΣτο εν λόγω συνέδριο θα συμμετάσχουν εξήντα (60) γνωστοί επιστήμονες και μελετητές του Αρχαίου Ελληνικού Θεάτρου (μεταξύ άλλων οι Κ. Γεωργουσόπουλος, Φ. Κακριδής, Β. Πούχνερ, Γ.Μ. Σηφάκης, Σ. Χαβιάρας, Θ. Χατζηπανταζής κ.ά.) καθώς και μεγάλος αριθμός νέων επιστημόνων και φοιτητών. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί σημαντικό γεγονός, γιατί θα δώσει την ευκαιρία στους μελετητές του Αρχαίου Ελληνικού Θεάτρου να συζητήσουν και να διερευνήσουν με διεπιστημονικό τρόπο σημαντικές όψεις του αρχαίου ελληνικού δράματος αλλά και τάσεις και προβλήματα ως προς την πρόσληψή του.
 
 
Τα θέματα που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και χρήσιμα για όποιον διδάσκει αρχαίο θέατρο αλλά και για όποιον ενδιαφέρεται γι? αυτό.
 
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι όσοι εγγραφούν (χωρίς καμιά οικονομική υποχρέωση) και παρακολουθήσουν τα ? των εργασιών του συνεδρίου θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.