Στροφή στην Όμορφη Ζωή

 

«Επί Τόπου Στροφή», 5 Φεβρουαρίου, στις 11.00, στους 103,7, Β΄ πρόγραμμα της ΕΡΤ - Στάθης Δρογώσης, Μαριέττα Φαφούτη.

altΔύο καλλιτέχνες διαφορετικοί, με έντονη προσωπικότητα που η ευαισθησία και η αγάπη τους για το έργο και τα παιδιά της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας Στροφή (www.kethea-strofi.gr) τους φέρνει κοντά μας αυτή την Κυριακή.

Ο Στάθης Δρογώσης τραγουδοποιός με κλασική μουσική παιδεία "απ' τον Μπαχ και τον Μάλερ στα “τραγουδάκια" όπως λέει και ο ίδιος, είναι παράλληλα ραδιοφωνικός παραγωγός και ενορχηστρωτής.
Άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του, έντονα πολιτικοποιημένος, αγαπάει τους ανοιχτούς κοινωνικούς χώρους και δηλώνει παιδί του ελληνικού ροκ και των συγκροτημάτων.
Ο τελευταίος του δίσκος «ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ» κυκλοφόρησε με δικά του χρήματα και διατίθεται δωρεάν απ' το διαδίκτυο!
Μαζί του η Μαριέττα Φαφούτη που φτιάχνει μουσική με τα χεράκια της, ζωγραφίζει με κλειστά μάτια, κατεβάζει ιδέες για διαφημίσεις, γράφει χαριτωμένα κείμενα, οργανώνει happenings με τρελούς καλλιτέχνες και…περπατάει στην βροχή χωρίς ομπρέλλα..
Για μια ώρα ο Στάθης, η Μαριέττα και τα παιδιά της Στροφής θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα με τη ζωντάνια, τη φρεσκάδα, την ανατρεπτική τους διάθεση.
Και μην νομίζετε ότι αυτή η πρόσκληση έγινε στην τύχη … Όχι φυσικά, γιατί ο Στάθης και η Μαριέττα θα τραγουδήσουν live τη Δευτέρα 6/2 στη γιορτή για τα 23α γενέθλια της Οικογένειας της Στροφής στις 6.00 το απόγευμα στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.
Αυτή την Κυριακή συντονιστείτε στους 103,7 !
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο : 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους: