Blogs.sch.gr: 5 ακόμη νέα θέματα εμφάνισης ιστολογίου

Η λίστα με τα διαθέσιμα θέματα εμφάνισης για το ιστολόγιο σας στο https://blogs.sch.gr, μεγαλώνει συνέχεια. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε το ιστολόγιο σας να ξεχωρίζει. Τα 5 νέα θέματα εμφάνισης είναι:

Bunny sch

Χνουδωτό φιλικό και χαριτωμένο! Το «Bunny Sch» είναι ένα κινούμενο θέμα κατάλληλο για τους λάτρεις των κατοικίδιων ζώων και τα παιδιά. – Μόνο ένα κλικ στις ρυθμίσεις Θέματος μετατρέπει το λαγουδάκι σε λαγουδάκι του Πάσχα! Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο ή τρομακτικό σχεδιασμό ή να κρύψετε τις εικόνες. Το θέμα προσαρμόζεται στα κινητά ενώ είναι έτοιμο προς μετάφραση. Διαθέτει 1 θέση για μενού, δύο προαιρετικές περιοχές μικροεφαρμογών, δυνατότητα για καρφίτσωμα άρθρου και νηματοειδή σχόλια.

 

Gridview sch

Το GridView Sch είναι ένα σύγχρονο, συμβατό με κινητές συσκευές θέμα εμφάνισης που εμφανίζει τα άρθρα σε διάταξη πλέγματος. Είναι ιδανικό για κομψή εμφάνιση του περιεχομένου σας. Το GridView έχει πολλές επιλογές προσαρμογής, 2 μενού πλοήγησης, πλήρους πλάτους πρότυπα για άρθρα / σελίδες, σταθερό μενού και σταθερές πλευρικές στήλες, 4στηλο πλέγμα άρθρων, 5 στήλες μικροεφαρμογών στο υποσέλιδο, RTL υποστήριξη γλώσσας, κουμπιά κοινωνικών δικτύων, κουμπί κύλισης προς τα πάνω και πολλά άλλα.

 

Neveler sch

Το Neveler είναι ένα θέμα με στυλ περιοδικού. Είναι ένα μίγμα κλασικών και σύγχρονων στοιχείων αισθητικής. Έτσι, φαίνεται πολύ μοντέρνο αλλά και κλασικό. Είναι συμβατό με όλες τις οθόνες και πλήρως εξελληνισμένο.

 

Alpona Sch

Παρόλο που η πρώτη εντύπωση είναι ότι πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο θέμα εμφάνισης, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα χρώματα του ιστολογίου σας όπως σας αρέσει. Το θέμα Alpona Sch είναι συμβατό με όλες τις οθόνες. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την προβολή του σε κινητά.

 

Chronus sch

Το Chronus είναι ένα γρήγορο και ελαφρύ θέμα κατάλληλο για ενημερωτικά και προσωπικά ιστολόγια. Διαθέτει δύο μικροεφαρμογές "Προβεβλημένο Περιεχόμενο" και "Magazine" που σας δίνουν τη δυνατότητα να προβάλλετε τα άρθρα που θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα στην αρχική σελίδα. Η μινιμαλιστική και ευέλικτη σχεδίαση εστιάζει στο περιεχόμενο και είναι κατάλληλη για κάθε μέγεθος οθόνης.

Αναζητήστε τα στα διαθέσιμα θέματα εμφάνισης του ιστολογίου σας, μέσω του διαχειριστικού περιβάλλοντος, από το μενού πλοήγησης μέσω της επιλογής «Εμφάνιση» -> «Θέματα».

Οδηγίες για την αλλαγή θέματος θα βρείτε στο https://blogs.sch.gr/blogs_manual/#12_1 και ένα σύντομο σχετικό video στο https://video.sch.gr/asset/detail/w1NSgfLQODXSNaJbfROcWmAb?channel_list=311&index=2