Ημερίδα: Γονέας στον 21ο αιώνα

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 95 χρόνων από την ίδρυσή τους, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Γονέας στον 21ο αιώνα», το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00-17:00, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς (οδός Μεσογείων 151, Μαρούσι), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

altΣτην ημερίδα αυτή, που αποτελεί κοινωνική προσφορά των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους γονείς στο σύγχρονο κοινωνικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν παράλληλα εργαστήρια σε θέματα συμβουλευτικής και υποστήριξης των παιδιών, καθώς και ασφαλούς και δημιουργικής χρήσης των νέων ψηφιακών μέσων.

Στόχος είναι η παροχή πρακτικών συμβουλών για τα θέματα αυτά και όχι μόνο η θεωρητική τους ανάλυση. Σημαντικοί ομιλητές όπως ο Πρόεδρος της MRB Hellas κ. Δημήτρης Μαύρος, οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Κορμάς και κ. Μαρία Μαλικιώση-Λοΐζου, ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννης Νικολάου, η καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου κ. ΜπέττυΤσακαρέστου και πολλοί άλλοι, συμμετέχουν στην ημερίδα με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις σχετικά με την Καινοτόμο Μάθηση, τη Διαχείριση Σταδιοδρομίας και τη Στάση Ζωής σε ένα γοργά μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Για το πρόγραμμα, ενημερωτικά κείμενα και για δηλώσεις συμμετοχής ακολουθήστε το σύνδεσμο: www.schoolofthefuture.gr/goneas