4ήμερο Online Training Course με τίτλο «Το φασματοσκόπιο της διαδικτυακής βίας»

H InterMediaKT διοργανώνει το εκπαιδευτικό εργαστήριο "Το φασματοσκόπιο της διαδικτυακής βίας" στις 6-9 Μαΐου και ώρα 11:00-15:00. Αναλογιζόμενοι τις διαστάσεις που έχει πάρει ο διαδικτυακός εκφοβισμός (cyberbullying) και η βία με βάση το φύλο (gender based violence) αναζητούμε έως 16 εκπαιδευτές-τριες που εργάζονται με παιδιά και εφήβους και εκπαιδευτικούς που εργάζονται στην Πρωτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Μέσα από αυτό το εργαστήριο οι συμμετέχοντες-ουσες θα μάθουν πως μπορούν να βοηθήσουν στην αποτροπή της διαδικτυακής βίας, βάσει φύλου και πως μπορούν να εργαστούν ενάντια στα φυλετικά στερεότυπα.

Για τον λόγο αυτό, έχουμε σχεδιάσει ένα μη-τυπικό μοντέλο παρέμβασης το οποίο βασίζεται σε καινοτόμες και ψηφιακές εκπαιδευτικές μεθοδολογίες και θα παρουσιαστεί κατά την διάρκεια των εργαστηρίων.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευτές-τριες και εκπαιδευτικούς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα με εκπαιδευόμενους-ες ή/και μαθητές-τριες ηλικίας 10-17 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο και το ημερήσιο πρόγραμμα, παρακαλούμε επισκεφθείτε το ακόλουθο σύνδεσμο: https://tinyurl.com/xew47yzp

 

Φόρμα υποβολής συμμετοχής (μέχρι και Πέμπτη 22 Απριλίου): https://forms.office.com/r/36D39JizuR

 

Το 4ήμερο Online Training Course με τίτλο «Το φασματοσκόπιο της διαδικτυακής βίας» γίνεται στα πλαίσια των δράσεων των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων μας: