6 Ευρωπαϊκές ετικέτες ποιότητας για το 8ο ΔΣ Νέας Φιλαδέλφειας!!

Τα 3 έργα eTwinning, που υλοποιήθηκαν στο σχολείο μας στη διάρκεια του σχολικού έτους 2020-2021, βραβεύθηκαν με 6 Ευρωπαϊκές ετικέτες ποιότητας! Συγκεκριμένα λάβαμε από την European eTwinning team την παρακάτω επιστολή:

   Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στa έργa eTwinning. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net. Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.
Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team
    Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα eTwinning του σχολείου μας (εκπαιδευτικούς και μαθητές) που παρ' όλες τις δυσκολίες κατά τη διάρκεια της περσινής καραντίνας λόγω του Covid-19, κατάφερε τη μέγιστη αναγνώριση σε 3 ευρωπαϊκά προγράμματα που κατά το μεγαλύτερο μέρος τους υλοποιήθηκαν εξ αποστάσεως!
Εκ της Διευθύνσεως