Αισιοδοξώ και όμορφα με τους αγαπημένους μου τον χρόνο μου περνώ!

Στα πλαίσια της γενικότερης κατάστασης που προέκυψε με την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των σχολείων μας και προκειμένου να παροτρύνουμε τους μαθητές μας να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο στο σπίτι αλλά και θέλοντας να στείλουν οι μαθητές μας σε όλους ένα δυνατό αισιόδοξο μήνυμα , οι εκπαιδευτικοί τριών νηπιαγωγείων της Κεφαλλονιάς, προχωρήσαμε στην δημιουργία ενός ανοιχτού ψηφιακού πίνακα ανακοινώσεων. Η δράση μας έχει τον τίτλο: "Αισιοδοξώ και όμορφα με τους αγαπημένους μου τον χρόνο μου περνώ". Στη δράση αυτή συμμετέχουν τα παρακάτω νηπιαγωγεία: Νηπιαγωγείο Φαρακλάτων, Νηπιαγωγείο Αγίας Θέκλης και Νηπιαγωγείο Σάμης. Για την υλοποίησή του αξιοποιήσαμε την web2 εφαρμογή Padlet. Στον συνεργατικό αυτό πίνακα καλούμε τους μικρούς μας μαθητές με τη βοήθεια των γονιών τους να αναρτήσουν τις δικές τους μοναδικές δημιουργίες: ζωγραφιές, φωτογραφίες, ηχηρά αισιόδοξα μηνύματα! Απαραίτητη προϋπόθεση: η αισιόδοξη ματιά αλλά και ο σεβασμός των προσωπικών δεδομένων των μαθητών μας, αποφεύγοντας την ανάρτηση φωτογραφιών στις οποίες απεικονίζονται καθαρά τα πρόσωπα των μαθητών αλλά και οποιοδήποτε άλλο προσωπικό δεδομένο.
Σας καλούμε να περιηγηθείτε και εσείς στο padlet μας και να αφουγκραστείτε τα αισιόδοξα μηνύματα των μαθητών μας! Και ας μην ξεχνάμε ότι "όσο στον κόσμο μας θα υπάρχουν παιδιά ,ζώα και λουλούδια, μη φοβάστε! Όλα θα πάνε καλά!

https://padlet.com/eirhnhp79/q5sjj1gdmyq8

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων. Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.