Ανακοίνωση 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού 3dPrinting

Ανακοίνωση

Tο Εργαστήριο Διδακτικής της Φυσικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου διοργανώνει «Δωρεάν Εξ αποστάσεως Επιμόρφωση στην Τρισδιάστατη Σχεδίαση και εκτύπωση» στα πλαίσια του «2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Τρισδιάστατης Σχεδίασης και Εκτύπωσης ST3dM2020». Στον διαγωνισμό του προηγούμενου έτους έλαβαν μέρος 1000 μαθητές και εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων διαμορφώνοντας την αρχική εκπαιδευτική κοινότητα που εξελίσσεται και καινοτομεί.

Μέσα από αυτήν την επικοινωνία θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την παράταση που δόθηκε για την απλή δήλωση της σύνθεσης των ομάδων έως και τις 14 Φεβρουαρίου μετά από παράκληση πολλών συναδέλφων .

Πρόκειται για Διαγωνισμό 3D σχεδίασης με επιμόρφωση, ο οποίος έχει έγκριση από το υπουργείο παιδείας και μπορεί να εμπλουτίσει το σχολικό μάθημα ενώ δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση στην συμμετοχή σε οποιαδήποτε δράση του.

Λάβετε μέρος για να δείτε πως με απλό τρόπο όλες οι ειδικότητες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την νέα τεχνολογία στην καθημερινή εκπαιδευτική δραστηριότητα. Προσοχή υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία και για

«Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών» !

Βραβεία του Διαγωνισμού αποτελούν τρισδιάστατοι εκτυπωτές για όλες τις κατηγορίες.

Οι κατηγορίες είναι 4.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

 Μας εξέπληξε ευχάριστα η πληθώρα συμμετοχών από όλη την Ελλάδα και αυτήν την χρονιά και αισθανόμαστε από την μία την θέληση για υποστήριξη όσο το δυνατόν περισσότερων συναδέλφων και από την άλλη  ακόμα μεγαλύτερη υπευθυνότητα για την αρτιότερη οργάνωση του. Σε αυτήν την φάση απαιτείται απλά η συγκρότηση της ομάδας (Ενός τουλάχιστον εκπαιδευτικού και τριών τουλάχιστον μαθητών) και η δήλωση των ονομάτων τους . Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό ST3dM2020.

http:/st3dm.web.auth.gr/

Με την έγκριση και υποστήριξη πολλών Δήμων της χώρας μας αλλά και

 

Με εκτίμηση εκ μέρους της οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής

Τσιαστούδης Δημήτριος ΠΕ04.01

Καθηγητής Φυσικών Επιστημών

Υπ. Διδάκτωρ ΕΔΙΦΕΤ Α.Π.Θ.