Απονομή πιστοποιητικού ” ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ” στο Νηπιαγωγείο Ριζαριού

Με μεγάλη  χαρά  ενημερωθήκαμεμε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς  ότι  απενεμηθηκε στο  σχολείο μας η πιστοποίηση του αειφόρου σχολείου !Στιγμιότυπο οθόνης 2199

Παραθέτουμε τη συγχαρητήρια επιστολή

Αειφόρο Σχολείο

Εγκεκριμένο από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.  Αρ. Πρωτ.: Φ1Α/ΕΠ/99273/105764/Δ7/01-09-2022

Προς

Αννα Μαγκιώση-Προϊσταμένη Νηπιαγωγείου Ριζαριού                                      4-09-2023

Αγαπητή προϊσταμένη, αγαπητές συνάδελφοι,

Θέλουμε ως Συντονιστική Επιτροπή και ως Παιδαγωγική Ομάδα του Αειφόρου Σχολείου να συγχαρούμε τη σχολική κοινότητα του σχολείου σας, για την εξαίρετη προσπάθεια προσανατολισμού του σχολείου προς την αειφορία.

Μελετώντας με προσοχή και ενδιαφέρον τα στοιχεία που  υποβάλλατε προς εκτίμηση για την πιστοποίησή σας ως  Αειφόρου Σχολείου, ανάμεσά τους και το δικό σας, θέλουμε  να σας συγχαρούμε όλους, μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και προϊσταμένη, για το πολύ σημαντικό έργο που πραγματοποιήσατε. Θέλουμε να δηλώσουμε εξ αρχής ότι το σχολείο σας επάξια λαμβάνει την πιστοποίησή του ως Αειφόρο Σχολείο.

Λίγο πιο αναλυτικά, έχουμε να κάνουμε τις εξής παρατηρήσεις:

AEOFORO ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΡΙΖΑΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 200μΣε ότι αφορά το Παιδαγωγικό Πεδίο, η δράση του σχολείου σας είναι αξιοσημείωτη. Ο αριθμός, η ποικιλία, η ποιότητα και η εμβέλεια των δράσεων στο πεδίο αυτό, σημαίνει ότι επιτυγχάνονται σε μεγάλο βαθμό οι μαθησιακοί στόχοι και τα αναμενόμενα μαθησιακά αποτελέσματα. Η ποικιλία, ο αριθμός και οι ποιότητα  όλων των δράσεων που δηλώθηκαν στο  παιδαγωγικό πεδίο είναι πολύ εντυπωσιακά, άλλωστε, οι διαρκείς βραβεύσεις του σχολείου σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς το αποδεικνύουν, πέραν πάσης αμφιβολίας.

Οι κοινωνικές δράσεις είναι επίσης εξαιρετικές. Το σχολείο σας έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια και πραγματοποίησε ικανοποιητικό έργο στους περισσότερους δείκτες.

Όσον αφορά το περιβαλλοντικό πεδίο, υπάρχουν πάρα πολλές δράσεις, όλες πολύ επιτυχείς και περιεκτικές. Οι αισθητικές παρεμβάσεις σας είναι ικανοποιητικές και είμαστε βέβαιοι πως δίνουν χαρά στα παιδιά που φοιτούν στο σχολείο σας.

Με όλη αυτή την εξαιρετική σε ποιότητα δράση, αλλά και με την επίσης πολύ καλή προσπάθεια που έγινε από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές/μαθήτριες του σχολείου σε όλο το φάσμα των δεικτών, προς τον στόχο της αειφορίας, με πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, αποφασίζουμε ότι επάξια λαμβάνετε την πιστοποίησή σας ως Αειφόρο Σχολείο.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε σε όλη τη σχολική σας κοινότητα, τα θερμά μας συγχαρητήρια για την μεγάλη και εξαιρετική προσπάθεια και ιδιαίτερα στην προϊσταμένη που ενορχήστρωσε όλη αυτή την εξαιρετική πορεία προς την αειφορία. Το πιστοποιητικό  ισχύει για τρία χρόνια.

Ο Συντονιστής του Αειφόρου Σχολείου

Δρ Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Δηλώνουμε υπερήφανοι για το νέο μας επίτευγμα που μας τιμά ιδιαίτερα!

Επιμέλεια άρθρου: 'Αννα Μαγκιώση