Δημοσίευση με το πρόγραμμα winSCP

To πρόγραμμα winSCP μπορείτε να το κατεβάσετε από το δικτυακό τόπο https://winscp.net/eng/index.php . Εκεί στη σελίδα που θα εμφανιστεί θα επιλέξετε στο πάνω μέρος της σελίδας Download, στη συνέχεια επιλέγετε Downloads και πατάτε την επιλογή Installation package και εκτελείτε το πρόγραμμα ακολουθώντας τα βήματα.

Αφού το εγκαταστήσετε για να εισέλθετε στο πρόγραμμα θα σας ζητηθούν κάποια στοιχεία.

  •  Θα πρέπει να συμπληρώσετε το Host Name, το User name και to Password.  Τα στοιχεία αυτά θα τα βρείτε μέσω της πύλης του ΠΣΔ: www.sch.gr, αφού συνδεθείτε και πάτε στην επιλογή mySch.
  •  Στην επιλογή File protocol επιλέξτε ftp, ftp SSL/TLS ( explicit ) (Ρητή απαίτηση FTP με TLS) ή προτιμότερα SFTP και πατάτε login για να εισέλθετε.
  •  Αν επιθυμείτε τα στοιχεία σας να αποθηκευτούν στο πρόγραμμα πριν εισέλθετε πατήστε Save.

Μετά τη σύνδεση σας στην αριστερή πλευρά του  παραθύρου του WINSCP θα εμφανίζονται τα αρχεία του υπολογιστή σας και για ανεβάσετε αρχικά την σελίδα σας αρκεί να «σύρετε» στο δεξί μέρος του παραθύρου όλα τα σχετικά αρχεία (εικόνες κλπ)

alt

και να πατήσετε Copy.

alt

Για οποιαδήποτε ενέργειά σας, όπως διαγραφή, μετονομασία, αντιγραφή, σε αυτό χρησιμοποιείται είτε το δεξί κλικ είτε τη μπάρα εργαλείων.

alt