Χριστούγεννα στη Γειτονιά μας

 

«Όλη η γειτονιά αντηχούσε από τα χαρμόσυνα κάλαντα».

Πώς θα σου φαινόταν, αν το σχολείο της γειτονιάς σου μεταμορφωνόταν, για μια μέρα, σε έναν παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο προορισμό για μικρούς και μεγάλους;

Τα «Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά» αφήνονται στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, φορούν τη γιορτινή τους διάθεση, και σας προσκαλούν στην εορταστική εκδήλωση με τίτλο «Χριστούγεννα στη Γειτονιά μας». Την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018, από τις 17.00 έως τις 20.00, θα σας περιμένουμε όλες και όλους (κατοίκους της περιοχής και μη), στο 64ο Δημοτικό Σχολείο και 95ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης, για την πιο ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης.

Τα Χριστούγεννα φέτος θα ζωντανέψουν στη Γειτονιά των Ξυλάδικων! Πρωτότυπα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, λαχταριστές λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους, δώρα και εκπλήξεις θα συναντήσει όποιος περάσει από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της γειτονιάς. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες της πόλης και έχει ως στόχο να λειτουργήσει ως μια πράξη χαράς, αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς, αναδεικνύοντας έτσι το σχολείο ως έναν πυρήνα ανάπτυξης της ποιότητας ζωής και της έννοιας της «κοινότητας» της κάθε γειτονιάς.

 

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

17:00 Γιορτή Χριστουγέννων στο 95ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης

18:00 Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά και τα Νέα Προγράμματα και Δράσεις Νοέμβριος 2018 - Μάρτιος 2019.

18:30 Γιορτή Χριστουγέννων στο 64ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Περισσότερα στο δελτίο τύπου: