Δ.Σ. Γόννων-Οnline Ενημερωτική Εκδήλωση Για Την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2021

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΝΝΩΝ

ΟΝLINE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 2021

ΤΡΙΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΩΡΑ 7:00

Η αυξημένη χρήση του διαδικτύου κατά τη διάρκεια της πανδημίας δημιούργησε νέες συνθήκες και νέες προκλήσεις  τις οποίες θεωρούμε χρήσιμο να συζητήσουμε με τους γονείς και κηδεμόνες και τους μαθητές/τριες του Δ.Σ. Γόννων Λάρισας.

Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου και ώρα 7:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας Webex με θέμα: «Διαδίκτυο & Social Media την εποχή του Covid-19

Θα συζητήσουμε για το Διαδίκτυο, για την χρήση των Social Media όπως το Tik Tok, το facebook, το Youtube κ.α αλλά και για τους κινδύνους που προέκυψαν από την εκτεταμένη χρήση του διαδικτύου την περίοδο της πανδημίας.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Θεόδωρος Δούβλης, εκπαιδευτικός Πληροφορικής ΠΕ86  - Υ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας και η Αποστολίνα Σαΐτη, εκπαιδευτικός Πληροφορικής ΠΕ86 του Δ.Σ. Γόννων

Θεωρούμε ωφέλιμο να να αναλύσουμε τους κινδύνους αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας, ώστε να είναι προστατευμένα όταν χρησιμοποιούν το διαδίκτυο.

Από το Δ.Σ. Γόννων