Ενημερώνομαι για τους κινδύνους του Διαδικτύου

Ανησυχείτε ως γονείς για την αισθητή αύξηση των κρουσμάτων υπερβολικής ενασχόλησης από τα παιδιά σας με το διαδικτυακό παιχνίδι FORTNITE; Τους τελευταίους 6 μήνες πάνω από το 80% των κλήσεων που γίνονται στη γραμμή βοήθειας HELP-LINE 210 6007686, αφορούν σε γονείς που επικοινωνούν αναζητώντας τρόπο να περιορίσουν την ενασχόληση του παιδιού τους με το συγκεκριμένο διαδικτυακό παιχνίδι!

Ιδιαίτερος προβληματισμός επικρατεί και στην εκπαιδευτική κοινότητα όπου παρατηρείται το εν λόγω παιχνίδι να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις των παιδιών κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου ενώ υπάρχει και εικόνα πτώσης των σχολικών επιδόσεων και μείωσης των φυσικών αντοχών των παιδιών καθώς πολλά είναι εκείνα που παραδέχονται ότι ξενυχτούν παίζοντας.

Ελάτε την Τετάρτη 27/3/2019 (7:00 μ.μ.), στην Αγορά Αργύρη, όπου το Δημοτικό Σχολείο Κάτω Καστριτσίου και το Πειραματικό Δημοτικό Πανεπιστημίου Πατρών σας προσκαλούν στην εκδήλωση "Ενημερώνομαι για τους κινδύνους του Διαδικτύου" με ομιλητές: Άρης Λούβρης Εθνικός Συντονιστής eSafetyLabel και Χ. Σφέτσος Αστυνόμος Α' ΓΕ.Π.Α.Δ - Κοινωνικός Λειτουργός.

Σελίδα εκδήλωσης: https://www.facebook.com/events/338110766822977/