Το European School Radio στα πρώτα Ραδιοφωνικά Βραβεία

Το European School Radio, το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο έχει τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει ενεργά στα Ραδιοφωνικά Βραβεία Ελλάδας - Κύπρου, την πρώτη τέτοιου είδους διοργάνωση.

Τα ραδιοφωνικά βραβεία φιλοξενούνται από το Κέντρο διάδοσης Επιστημών και Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ και θα διεξαχθούν στους χώρους του, 24 και 25 Φεβρουαρίου 2013.
Το European School Radio, συμμετέχει ενεργά στα Ραδιοφωνικά Βραβεία καθώς είναι χορηγός επικοινωνίας και θα μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά από το ΝΟΗΣΙΣ με παρουσιάσεις συνεντεύξεις και όλα τα νέα.
Ακόμη φιλοδοξεί να αναδείξει τους μαθητές και μαθήτριες/ παραγωγούς του, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο ειδικό διαγωνιστικό τμήμα για τα μαθητικά ραδιόφωνα.

Όλη η δράση έχει τεθεί, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Γενικής Γραμματείας Ερευνας & Τεχνολογίας  του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ιεράς Μητρόπολης.  


Οι μαθητές και μαθήτριες επίσης  έχουν λόγο στα βραβεία ψηφίζοντας την αγαπημένη τους μαθητική παραγωγή μέσω του www.radioawards.gr.

Στο πρόγραμμα των ραδιοφωνικών βραβείων υπάρχει σεμινάριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΝΟΗΣΙΣ στην Κυριακή 24/2 το μεσημέρι. Αφορά το ραδιόφωνο και παρουσιάζεται εκεί  και το ESRadio, είναι ελεύθερο για όλα τα σχολεία είτε συμμετέχουν στα βραβεία είτε όχι. Μετά το σεμινάριο ακολουθεί η συναυλία επίσης ελεύθερη για όλους τους μαθητές. Δείτε την αφίσα για τη συναυλία.
Είστε λοιπόν καλεσμένοι όλοι σας. Ελάτε να συναντηθούμε και εσείς που ακόμη δεν ενεργοποιήσατε την εγγραφή σας και να δημιουργήσετε την πρώτη σχέση με το ραδιόφωνο. Ενημερώστε τους μαθητές και τις μαθήτριές σας. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των ραδιοφωνικών βραβείων www.radioawards.gr
Σας περιμένουμε όλους.