“Γίνε πράκτορας του Πλανήτη “

Στα πλαίσια του προγράμματος  "Φιλαναγνωσία" εμείς οι  μαθητές της Γ2 τάξης του 2ου Δ.Σ. Αρτέμιδος ,κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς,  διαβάσαμε, μελετήσαμε , ζωγραφίσαμε,δημιουργήσαμε ταυτότητες μυστικού πρακτόρου , το βραβευμένο βιβλίο της κυρίας Ελένης Ανδρεάδη

"Γίνε πράκτορας του Πλανήτη "

Στα πλαίσια του προγράμματος  "Φιλαναγνωσία" εμείς οι  μαθητές της Γ2 τάξης του 2ου Δ.Σ. Αρτέμιδος ,κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς,  διαβάσαμε και μελετήσαμε  το βραβευμένο βιβλίο της κυρίας Ελένης Ανδρεάδη

Γίναμε όλοι "Πράκτορες του Πλανήτη ", συμμετείχαμε στις αποστολές τους και στο τέλος δημιουργήσαμε τα πρακτορικά μας ονόματα και φτιάξαμε τις πρακτορικές μας ταυτότητες!!!!

Μάθαμε για τα αέρια του θερμοκηπίου, τον Πουφ και την Πιφ, και εκτελέσαμε το πείραμα που αποδεικνύει την άνοδο της θερμοκρασίας της Γης εξαιτίας τους!

Τα παιδιά χάρηκαν πολύ, και ιδιαιτέρως στο τέλος του προγράμματος, όταν η συγγραφέας Ελένη Ανδρεάδη ήρθε στην τάξη μας, παρουσίασε στα παιδιά ένα περιβαλλοντικό πρόγραμμα, απάντησε στις ερωτήσεις τους και υπέγραψε τα βιβλία τους!!!