Εκδήλωση για την Ημέρα ασφαλούς Διαδικτύου

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι, φίλοι εκπαιδευτικοί χαίρετε

Για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2021, το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ και το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο συνδιοργανώνουν ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: "Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2021 - Μια μεγάλη γιορτή" με κεντρικό μήνυμα: "Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2021 ώρα 10:00 - 11:00 π.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά (με live streaming) μέσω της υπηρεσίας Ζωντανών Μεταδόσεων του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου ( https://video.sch.gr/live ).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές των τάξεων Ε' & ΣΤ' Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και είναι ανοικτή για όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να την παρακολουθήσουν μαζί με τις τάξεις τους.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συνδεθούν με τις τάξεις τους πρέπει να εγγραφούν έως την Παρασκευή 5/2/2021 συμπληρώνοντας τη φόρμα στη διαδικτυακή διεύθυνση: https://saferinternet4kids.gr/sid/sid-2021/forma-symmetoxhs

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης και αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης υπάρχουν στη διαδικτυακή διεύθυνση: https://saferinternet4kids.gr/sid/sid-2021/ekdilwsi-sid-2021

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι εκείνη την μέρα θα ανοίξει το ηλεκτρονικό παρουσιολόγιο, όπου μπορούν όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να κάνουν αίτηση, για να πάρουν βεβαίωση συμμετοχής στην εκδήλωση της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2021 .

Το ηλεκτρονικό παρουσιολόγιο θα το βρείτε εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ το παρουσιολόγιο θα ανοίξει στις 9 Φεβρουαρίου την ώρα της εκδήλωσης και θα κλείσει στο τέλος της εκδήλωσης. Μετά το πέρας της εκδήλωσης δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή καμία αίτηση για βεβαίωση συμμετοχής.

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι η παρούσα εκδήλωση πρόκειται να βιντεοσκοπηθεί, ενώ παράλληλα θα ληφθούν και φωτογραφίες. Το βίντεο και οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές για την προβολή της εκδήλωσης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας (πχ δημοσίευση καταχωρήσεων σε ημερήσιο και περιοδικό τύπο, websites, κοινωνικά δίκτυα, κλπ) με σκοπό την ενημέρωση του κοινού ή/και της επιστημονικής κοινότητας για την ίδια την εκδήλωση και για τη διάχυση των αποτελεσμάτων της.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την πολιτική προστασίας του απορρήτου και τα δικαιώματά σας μπορείτε να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό μας τόπο εδώ.

Εκ μέρους των διοργανωτών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Email: info@sch.gr