Ψηφιακή τάξη με τίτλο: Κολυμπί-ΖΩ με την Ασφάλεια της Safe Water Sports

Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα,
έχω δημιουργήσει μία δημόσια ψηφιακή τάξη με τίτλο: Κολυμπί-ΖΩ με την Ασφαλεια της Safe Water Sports. Σκοπό έχει να γνωρίσετε το υλικό της εκπαιδευτικής βαλίτσας Safe Water Sports αλλά και πως αξιοποιήθηκε με τα εργαλεία της πλατφόρμας e-me για την εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση τη διάρκεια της καραντίνας.

Κατασκευάστηκαν ψηφιακές δραστηριότητες με τα παρακάτω εργαλεία της πλατφόρμας e-me: Dialog Cards / Κάρτες Διαλόγου, Memory Game / Παιχνίδι  Μνήμης, Multiple Choice / Πολλαπλές Επιλογής, True-False Question / Ερώτηση Σωστού – Λάθους,  Collage / Κολάζ Flashcards/Περιστρεφόμενες κάρτες,  Fill in the Blanks /Συμπλήρωση Κενών, Find The Words/Βρες τις λέξεις .

Επίσης, αξιοποιήθηκαν και εργαλεία από άλλες πλατφόρμες . Μπορείτε να κάνετε αίτηση για να γίνετε μέλη της τάξης Κολυμπί-ΖΩ με την Ασφαλεια της Safe Water Sports στη διεύθυνση https://e-me.edu.gr/groups/EMELEIAS και να κατεβάσετε το υλικό, να πλοηγηθείτε στις δραστηριότητες.

Με την έναρξη των σχολείων μπορείτε να κατασκευάσετε κι εσείς οι ίδιοι αξιοποιώντας το μεράκι και την εμπειρία σας. Όλες οι τάξεις που δημιουργήθηκαν στο σχολικό δίκτυο θα απενεργοποιηθούν στις 24 Αυγούστου.  Γνωρίστε σε πρώτη φάση το υλικό της SAFE WATER SPORTS.

🏖Καλές διακοπές🏞🏝🚣

 

​συναδελφικά
​Μάγκου Νατάσα
maggounat@gmail.com