Εκπομπή «Επί Τόπου Στροφή», Κυριακή 12/2/12 στις 11.00, στο β΄πρόγραμμα της ΕΡΑ, 103,7

Δέλτα Μι, Μιθριδά, Πρύτανης ή Πύθων κατά κόσμον, Δημήτρης Μεντζέλος, Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, Κώστας Κωστάκος τα μέλη του πρώτου και πιο διάσημου hip-hop συγκροτήματος στην Ελλάδα, είναι αυτή την Κυριακή οι καλεσμένοι των παιδιών της ομάδας ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ (www.kethea-strofi.gr).

 
altΑυτοσαρκάζονται, σατιρίζουν τους πάντες και τα πάντα, πιστεύουν στην παρέα, στους νέους και στα νέα ταλέντα και είναι αυτοί που έκαναν στην χώρα μας γνωστό αυτό το είδος της μουσικής που στη δεκαετία του ΄90 έμοιαζε, όπως λένε οι ίδιοι, με ανέκδοτο.
 
Με μια μεγάλη επιτυχημένη δισκογραφική πορεία με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, πολλές συναυλίες, περιοδείες, συνεργασία με την μεγαλύτερη hip-hop εταιρία του κόσμου και συμμετοχή στη συναυλία του 5O CENT στην Ελλάδα έχουν υιοθετήσει τον χαρακτηρισμό του “χαβαλέ” hip-hop, που τους απέδωσε ένα έντυπο, με το καταλυτικό χιούμορ που τους διακρίνει.
Σε αυτή την εκπομπή τα παιδιά της Στροφής θα μιλήσουν με τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ για το hip-hop, το break-dance, την ελεύθερη έκφραση, τη σάτιρα. Την κρίση, τα σκίτσα του Μιθριδάτη, την ρ/φ εκπομπή του Δέλτα Μι, την..κηπουρική του Πρύτανη.
 
Σκρατσάρουν, ραπάρουν τα λένε έξω απ΄ τα δόντια…
"Σ’ ένα τόπο μέσα που νιώθω δεν του κάνω,
θα μείνω Ημισκούμπριο μέχρι να πεθάνω"

Μια εκπομπή γεμάτη χιούμορ, κέφι και hip-hop.

 

Ετοιμαστείτε λοιπόν αυτή την Κυριακή να ραπάρετε !
Παραγωγός : Γιάννα Τριανταφύλλη
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο : 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους: