Δελτίο Τύπου: «Ο γύρος του κόσμου της κρίσης» με τον Παύλο Τσίμα στην ραδ/φωνική εκπομπή «Επί Τόπου Στροφή», Κυριακή 19/2/12, στις 11.00, στους 103,7.

Πολιτικός συντάκτης και αναλυτής, αρθρογράφος, ερευνητής, παρουσιαστής ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών, διευθυντής εφημερίδας και περιοδικού, διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού, πρόσφατα συγγραφέας του Ημερολόγιου της Κρίσης.

altΈνας γνωστός δημοσιογράφος που με την σοβαρότητα, τους χαμηλούς τόνους, την ευγένεια, την ψυχραιμία και την οξυδέρκειά του έχει διαγράψει μια μακρά και επιτυχημένη δημοσιογραφική πορεία.
 
Ένας ιδιαίτερα πολυάσχολος επαγγελματίας που ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα των παιδιών της Θεραπευτικής Κοινότητας Στροφή του ΚΕΘΕΑ (www.kethea-strofi.gr).

 

Ο Παύλος Τσίμας θα είναι λοιπόν αυτή την Κυριακή για μια ώρα στο στούντιο του Β' Προγράμματος της ΕΡΑ καλεσμένος της «Επί Τόπου Στροφή».
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις, σε απορίες, θα σχολιάσει, θα επισημάνει, θα αναλύσει.
Θα μιλήσει για την εφήμερη κατανάλωση της δημοσιογραφικής δουλειάς, για το οδοιπορικό της κρίσης, την εσωτερική ανάλυση για εξαρτήσεις, για αλλαγή στον τρόπο σκέψης, για τη Στροφή που πρέπει να κάνουμε όλοι μας στη σκέψη και τον τρόπο ζωής μας.
Μια εκ βαθέων κουβέντα με την Δώρα, τον Στέλιο, την Χριστίνα που ανυπομονούν να τον γνωρίσουν από κοντά...
Εσείς ;
Μια εκπομπή χωρίς κραυγές, χωρίς ψιθύρους…
Μην την χάσετε!
 
Παραγωγός : Γιάννα Τριανταφύλλη
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο : 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους: