Ο Σχολικός Όμιλος “Μέρες Ραδιοφώνου στο Γεννάδειο” στον “ΑΘΗΝΑ 9,84”

Η 6η Μαρτίου έχει επιλεγεί ως Πανελλήνια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού. Ο σχολικός όμιλος "Μέρες Ραδιοφώνου στο Γεννάδειο" του 1ου Πρότυπου ΓΕΛ Αθήνας-Γεννάδειου με την υποστήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού "Αθήνα 9,84" και του δημοσιογράφου κύριου Πάνου Καββαδά μετέδωσε το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 ενημερωτική εκπομπή, διάρκειας μιας ώρας, για την ενδοσχολική βία. Στην εκπομπή μέλη του ομίλου, μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Λυκείου του 1ου Πρότυπου ΓΕΛ Αθήνας-Γεννάδειου, ενημερώνουν το ακροατήριο για τις μορφές και την έκταση του φαινομένου, τις εκπαιδευτικές δράσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπισή του, τις προτάσεις που γίνονται στο υπό ψήφιση εκπαιδευτικό νομοσχέδιο, μεταφέρουν μαρτυρίες θυμάτων και, τέλος, συνομιλούν μεταξύ τους προτείνοντας λύσεις.
Από αύριο 7 Μαρτίου 2023 στις 12:00 η εκπομπή θα είναι διαθέσιμη και στο European School Radio στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://europeanschoolradio.eu/el/archives/production/7282
Με την ευκαιρία, θυμηθείτε ότι η εκπομπή "Το Τετράδιο" στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9,84" περιμένει όλους και όλες σας από τα σχολεία τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αθήνα να φιλοξενήσει τις ραδιοφωνικές παραγωγές σας. Είναι μια εμπειρία που θα την ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι, εκπαιδευτικοί και μαθητές/-τριες.
Καλή σας ακρόαση!