Θέλετε να μάθετε κώδικα, να αναπτύσσετε εφαρμογές και να πειραματιστείτε με 3D εκτύπωση και ρομποτική;

Παρακολουθείστε τα δημιουργικά εργαστήρια Code + Create και μάθετε νέες δεξιότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις μελλοντικές σπουδές ή και την καριέρα σας!

ΠΟΙΟΙ: Νέοι ηλικίας 15-17 ετών με επιθυμία για μάθηση μπορούν να υποβάλουν αίτηση χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε προγραμματισμό υπολογιστών. Απαιτείται όμως βασική κατανόηση της αγγλικής γλώσσας, καθώς όλα τα εργαστήρια θα είναι στα αγγλικά.

 

ΤΙ: Δωρεάν εργαστήρια που χρησιμοποιούν λογισμικό ανοιχτού κώδικα με την τελευταία τεχνολογία

Φεβρουάριος 2018: Εισαγωγή στην τρισδιάστατη εκτύπωση, ρομποτική και εφαρμογές IoT

Μάρτιος 2018: Εισαγωγικός προγραμματισμός της Python

 Κάθε 3ωρη συνεδρία (2 φορές την εβδομάδα x 3 ώρες x 8 εβδομάδες) θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε, να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο. Όλοι οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση μία φορά την εβδομάδα, στο εργαστήριο εκμάθησης για ελεύθερη άσκηση και πειραματισμό σε ομάδες ή μεμονωμένα.

 

ΠΟΤΕ: Κάθε Σάββατο και Κυριακή του Φεβρουαρίου (από τις 3/2) και το Μάρτιο του 2018, στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης στη Φωκίωνος Νέγρη. Παρέχονται δωρεάν εισιτήρια για όλους τους συμμετέχοντες.

 

ΓΙΑΤΙ: Η ψηφιακή παιδεία είναι μια κρίσιμη ικανότητα για τον 21ο αιώνα. Θέλουμε να σας εισάγουμε στον προγραμματισμό υπολογιστών και να δούμε πού θα σας οδηγήσει η φαντασία σας. Όλοι αξίζουν την ευκαιρία να μάθουν νέες δεξιότητες, έτσι αυτά τα μαθήματα είναι ανοιχτά τόσο σε Έλληνες μαθητές όσο και σε νεοεισερχόμενους στην Ελλάδα.

Συμπληρώστε έγκαιρα την αίτησή σας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες: https://ellak.gr/student-registration-form-ages-15-17/

 Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018. Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και τηλεφώνου.