Το 11ο Νηπιαγωγείο Χανίων ως eTwinning και STEM σχολείο

Μέσα στο γκρίζο των ημερών, βγήκε μια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας για το 11ο Νηπιαγωγείο Χανίων στο οποίο απονομήθηκαν δύο ετικέτες.
Η μία αφορά την Ετικέτα eTwinning σχολείου 2020-2021 #eTwSchools που μας αποδίδεται για δεύτερη φορά, ως αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται σε σχολικό επίπεδο και δέσμευση όλων των εκπαιδευτικών, στο πλαίσιο του eTwinning.
Eυχαριστούμε την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης και ξεχωριστά την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης και την κα Χρύσα Καπράλου για τη βοήθεια και υποστήριξη! Ευγνώμονες!
________________________________________________
Η επόμενη αφορά την ετικέτα σχολείου STEM. Το STEM School Label συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συντονίζεται από το European Schoolnet. Αποτελεί κοινή πρωτοβουλία του European Schoolnet, της Ciencia Viva (Πορτογαλία), του Maison pour la Science d'Alsace (Γαλλία), του Κέντρου Προώθησης της Επιστήμης (Σερβία) και του Εθνικού Οργανισμού Εκπαίδευσης (Λιθουανία).
Ένα σχολείο STEM ορίζεται ως σχολείο με σαφή στρατηγική STEM, που χαρακτηρίζεται από διαφορετικά βασικά στοιχεία και κριτήρια.
https://www.stemschoollabel.eu/criteria

Ευχαριστούμε πολύ το European Schoolnet για την τιμή αυτή! #European_schoolnet

Ευχόμαστε οι συνάδελφοί μου κι εγώ, ως 11ο Νηπιαγωγείο Χανίων, να βγούμε ΟΛΟΙ, ακέραιοι και αλώβητοι από τη δοκιμασία αυτή και να συνεχίσουμε τις δράσεις με τις δεσμεύσεις που προκύπτουν από τις διακρίσεις αυτές!
https://mascor1.wixsite.com/11nipiagogiochanion

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων. Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.