Ζωντανή Αναμετάδοση του 10ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου «Παιδεία Για Έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα» για την Πρόληψη του Καπνίσματος για μαθητές/τριες Π.Ε. και Δ.Ε. σχολικού έτους 2019-2020

Σας ενημερώνουμε ότι στην αίθουσα “Jacqueline de Romilly” του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα πραγματοποιηθεί το 10ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο «Παιδεία Για Έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα» για την Πρόληψη του Καπνίσματος, που αφορά μαθητές Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, Α΄, Β΄, Γ’ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου, σχολικού έτους 2019-2020, καθώς και ζωντανή αναμετάδοση (live streaming) αυτού, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 από τις 09:00-13:00.

Το 10ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο «Παιδεία Για Έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα» για την Πρόληψη του Καπνίσματος διοργανώνεται και φέτος από το Ερευνητικό Εργαστήριο «George D. Behrakis» της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο της προσπάθειας για την Πρόληψη του Καπνίσματος στη Μαθητική Κοινότητα.

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις δράσεων των μαθητών/τριών σχετικά με το κάπνισμα, μουσικό πρόγραμμα από μαθητές/τριες, καθώς και βράβευση έργων μαθητών/τριών, που θα προκύψουν από τον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Έλεγχο του Καπνίσματος “Ναι στον Αθλητισμό, όχι στο Κάπνισμα”.

Δείτε σχετικά: Πρόγραμμα_10ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο_Παιδεία για Έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα 26.11.2019

H ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της Υπηρεσίας Βίντεο (https://video.sch.gr/) του ΠΣΔ.

Το link για τη συγκεκριμένη ημερίδα είναι το : https://video.sch.gr/live/show/217