Ιστότοποι μελών ΠΣΔ

Εμφανίζονται 1-20 από 281 αντικείμενα.
Όνομα ΙστοτόπουURL ΙστοτόπουΠεριγραφή
Χρήστος Ρακιτζήςchris-raki.sites.sch.gr
Χρήστος Μανώληςusers.sch.gr/cmanolisΚαθηγητής Πληροφορικής. Προσωπική ιστοσελίδα για δοκιμές με ειδήσεις και παιδαγωγικές πληροφορίες.
ΤΑ ΠΕντΟΒολΑ η ΝεΑ ΓεΝιΑschoolpress.sch.gr/tapentovolaneagenia/Ο ιστότοπος αυτός φιλοξενεί την ηλεκτρονική μορφή την σχολικής εφημερίδας του 5ου ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης, "Τα Πεντόβολα η Νέα Γενιά".
Σχολική βιβλιοθήκηvivliothiki.gkriemba.sites.sch.grΣχολική βιβλιοθήκη Εσπερινού ΕπαΛ Κορίνθου
Στης Φαντασίας τα φτεράschoolpress.sch.gr/creations/
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙ-ΖΩblogs.sch.gr/gkouzp/
Ομάδα αστρονομίας Εσπερινού ΕπαΛ Κορίνθουastronomia.gkriemba.sites.sch.grΣημειώσεις, λογισμικό και χώρος για τις αστροπαρατηρήσεις και τα νέα της ομάδας.
Ο νοών νοείτω…! - Εκπαιδευτικό Ιστολόγιοnpvekris.sites.sch.grΔημιουργήθηκε για να βοηθά!
Ο κύριος Μουσικός - Δημήτρης Ανδρώνηςdimandron.sites.sch.grΚαλώς ήρθατε στον ιστότοπο του “κύριου Μουσικού” (ή “κυρίως Μουσικού”), Δημήτρη Ανδρώνη, Εκπαιδευτικού Μουσικής στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας. Εδώ, μπορείτε να βρείτε αναρτήσεις που αφορούν στο μάθημα της Μουσικής στην Α/θμια και Β/θμια Εκπ/ση, της Ωδειακής Μουσικής Εκπαίδευσης και γενικότερα της Μουσικής Τέχνης …
Μέλλοντος Αναδρομή 2074karras.mysch.grΜυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας από το έτος 2074 μέχρι το 2014

Το βιβλίο αυτό είναι μια ανθρωποκεντρική μυθοπλασία επιστημονικής φαντασίας, εξιστορεί ένα ταξίδι που ξεκίνησε στο μέλλον, που μας μεταφέρει μέσα από δύσκολες χρονικές διαδρομές, τεχνολογικές εξελίξεις και όχι μόνο, στη σημερινή εποχή. Μας προσφέρει εμπειρία, γνώσεις, πληροφορίες, παγκόσμια γεγονότα, καταστάσεις και προβληματισμό, για πολλά χρόνια αργότερα.

Με την αναλυτική περιγραφή των αποφάσεων που πρόκειται να πάρει ο επιστημονικός κόσμος, για την διατήρηση του ανθρωπίνου γένους, μέσα από την τεχνολογία της ρομποτικής και σε ψηφιακό περιβάλλον υπολογιστών, οι συναισθηματισμοί παρακάμπτονται από συγκλονιστικές αποφάσεις.

Η γιαγιά αφηγείται ιστορικά γεγονότα, εμπειρίες και γνώσεις, που σκοπό έχουν να επηρεάσουν την εγγονή να ανακαλύψει ότι, οι δρόμοι για έναν ιδανικό κόσμο είναι πάντα ανοιχτοί, ακόμα και την τελευταία στιγμή της αποδόμησης της κοινωνίας, όταν ο άνθρωπος απαρνηθεί την «ελευθερία» του, ακόμα και μετά από ένα ολοκαύτωμα.

Οι προβληματισμοί μαζί με τις απαντήσεις βρίσκονται μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Άραγε, όλα αυτά που γράφονται, ότι πρόκειται να γίνουν τα επόμενα χρόνια, θα επηρεάσουν την λήψη αποφάσεων του αναγνώστη στην σημερινή του ζωή; Ή θα ανησυχήσει και θα κάνει ένα νέο ανατρεπτικό ξεκίνημα, έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη του, για την αποδοχή της συμμετοχής του στις υπάρχουσες καταστάσεις και στα καινούργια δεδομένα;
ΜΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣusers.sch.gr/jblack
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...users.sch.gr/crziogas
Ιστότοποςusers.sch.gr/83apomu18
Ιστότοποςusers.sch.gr/aboulouxi
Ιστότοποςusers.sch.gr/adion
Ιστότοποςusers.sch.gr/aetos1963
Ιστότοποςusers.sch.gr/agiagkas
Ιστότοποςusers.sch.gr/agiavasian
Ιστότοποςusers.sch.gr/akapsouris
Ιστότοποςusers.sch.gr/akostoulia