Πρώτη πανελλήνια νίκη από το 6ο Δ.Σ. Κομοτηνής

Στον 6ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Κύπρος – Ελλάδα – Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες 2019-20» που συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών, την Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου πήρε μέρος το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής καταφέρνοντας μάλιστα να αποσπάσει σημαντική διάκριση.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές/τριες της Ε1΄ τάξης του 6ου Δ.Σ. Κομοτηνής Σχολείου υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους Χρύσως Χριστοδούλου και Μαρίας Κοντογιάννη, συμμετείχαν στον Διαγωνισμό με τη δημιουργία ταινίας μυθοπλασίας με τίτλο «Το κυπριακό πρόβλημα».

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί εργάστηκαν με μεράκι, διάθεση και ενθουσιασμό προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καταφέρνοντας να αποσπάσουν το 1ο βραβείο πανελλαδικά, στην κατηγορία του Διαγωνισμού: «Ταινία μικρού μήκους με τη μορφή μυθοπλασίας ή ντοκιμαντέρ».

https://www.youtube.com/watch?v=A5hRMC9-CR0