Έργα ΕΛ/ΛΑΚ: Χρήσιμα για το Δημόσιο Τομέα

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) διοργανώνει Ημερίδα με θέμα "Έργα ΕΛ/ΛΑΚ: Χρήσιμα για το Δημόσιο Τομέα".

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010 στην Αθήνα στο χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών στο Αμφιθέατρο ?ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΕΡΒΑΣ?. Στόχος της διοργάνωσης είναι η προώθηση έργων ΕΛ/ΛΑΚ που είναι χρήσιμα για το Δημόσιο Τομέα και η διάχυση της γνώσης και των νέων εξελίξεων.

Στην Ημερίδα όπου θα απευθύνει χαιρετισμούς ο Ειδικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Στέφανος Γκρίτζαλης θα γίνουν οι παρουσιάσεις των έργων Ελεύθερου και Ανοικτού Λογισμικού για το Δημόσιο Τομέα, από τον πρόσφατο Διαγωνισμό Ελληνοποίησης της ΕΕΛ/ΛΑΚ. Θα παρουσιαστούν έργα χρήσιμα για την Εκπαίδευση, όπως το Koha για τη διαχείριση σχολικής βιβλιοθήκης, αλλά και έργα χρήσιμα για τον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα όπως το Open-Realty και το Medical.

Τέλος θα υπάρξει συζήτηση με ανθρώπους από το χώρο της Κοινότητας ΕΛ/ΛΑΚ αλλά και του Δημόσιου Τομέα με θέμα ?Αξιοποίηση λύσεων ΕΛ/ΛΑΚ στον Δημόσιο Τομέα?. Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην Ημερίδα στο http://go.eellak.gr/profile 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ημερίδα και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα http://conf.ellak.gr/