ΧΡΙΣΤΟΥΓIΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπ/σης Β΄Αθήνας κ. Γενέθλιος Μαυρίκιος. θεωρώντας ότι η Μουσική Παιδεία αποτελεί εξαίρετο μέσο καλλιέργειας και διεύρυνσης των πνευματικών οριζόντων των Νέων μας. συνδιοργανώνει με το Κολλέγιο Αθηνών. την διεθνούς φήμης «Πειραματική Χορωδία» του Συνθέτη Δημήτρη Παπαποστόλου. το Πανιώνιο Ωδείο και το Ωδείο «Φίλιππος Νάκας» μεγάλη Χριστουγιεννιάτικη Εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης 22ας Δεκεμβρίου 2004 και ώρα 7.30 με 9.30 μ.μ. στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (οδός Στέφανου Δέλτα 15. Ψυχικό. τηλ: 210-6717523) και προσκαλεί με χαρά όλη την Εκπαιδευτική και την Μαθητική Κοινότητα της καθώς και τους Συλλόγους Γονέων να παρευρεθούν και να απολαύσουν το πλούσιο πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπ/σης Β΄Αθήνας κ. Γενέθλιος Μαυρίκιος. θεωρώντας ότι η Μουσική Παιδεία αποτελεί εξαίρετο μέσο καλλιέργειας και διεύρυνσης των πνευματικών οριζόντων των Νέων μας. συνδιοργανώνει με το Κολλέγιο Αθηνών. την διεθνούς φήμης «Πειραματική Χορωδία» του Συνθέτη Δημήτρη Παπαποστόλου. το Πανιώνιο Ωδείο και το Ωδείο «Φίλιππος Νάκας» μεγάλη Χριστουγιεννιάτικη Εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης 22ας  Δεκεμβρίου 2004  και ώρα 7.30 με 9.30 μ.μ. στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (οδός  Στέφανου Δέλτα 15. Ψυχικό. τηλ: 210-6717523) και προσκαλεί με χαρά όλη την Εκπαιδευτική και την Μαθητική Κοινότητα της καθώς και τους Συλλόγους Γονέων να παρευρεθούν και να απολαύσουν το  πλούσιο πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί.
 Την εν λόγω εκδήλωση οργανώνει συντονίζει επιμελείται και υλοποιεί η Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων & Καλλιτεχνικών Αγώνων της Δ/νσης Δ. Ε. Β΄ Αθήνας και συντονίστρια του Σχολικού Δικτύου «Παιδεία με Όραμα» κ. Μυρσίνη Καραμιχάλη - Κατσιναβάκη. με στόχο τη συνεχή παροχή ουσιαστικής πολιτιστικής Παιδείας στην Μαθητική μας Κοινότητα. Αξίζει τον κόπο να γίνουμε όλοι μέτοχοι με την παρουσία μας αυτής της υψηλού επιπέδου προσφερομένης από την Διεύθυνσή μας εκδήλωσης.
Η είσοδος στην παράσταση θα είναι ελεύθερη. Προσκαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές και παρακαλούνται να ενημερώσουν τους συναδέλφους Εκπαιδευτικούς. τους Μαθητές και τους Συλλόγους Γονέων. Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι συγκεκριμένος. παρακαλούμε θερμά κάθε Σχολείο να επιβεβαιώσει την προσέλευσή του και να μας γνωστοποιήσει τον αριθμό των ατόμων που θα παρακολουθήσουν την Παράσταση. μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης  21ης Δεκεμβρίου 2004. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητος.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.