Βράβευση επιτυχόντων διαγωνισμών Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ.Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ.ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΕΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) οργανώνουν την τελετή απονομής των βραβείων: 1. του 66ου Πανελληνίου Διαγωνισμού στα Μαθηματικά 'Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ' 2. της 23ης Εθνικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας 'Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ' 3. του Λευκοπούλειου Διαγωνισμού Πιθανοτήτων. σε συνεργασία με το Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο (Ε.Σ.Ι.) Η τελετή βράβευσης θα γίνει την Κυριακή. 26 Φεβρουαρίου 2006 και ώρα 11.00 στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο. Πανεπιστημίου 30). Σας προσκαλούμε να παραστείτε. Ο Πρόεδρος της (Ε.Μ.Ε.) Ο Πρύτανης Θεόδωρος Εξαρχάκος Γεώργιος Δ. Μπαμπινιώτης Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επισυναπτόμενο.

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) οργανώνουν την τελετή απονομής των βραβείων:
1. του 66ου Πανελληνίου Διαγωνισμού στα Μαθηματικά 'Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ'
2. της 23ης Εθνικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας 'Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ'
3. του Λευκοπούλειου Διαγωνισμού Πιθανοτήτων. σε συνεργασία με το Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο (Ε.Σ.Ι.)
Η τελετή βράβευσης θα γίνει την Κυριακή. 26 Φεβρουαρίου 2006 και ώρα 11.00 στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο. Πανεπιστημίου 30).
Σας προσκαλούμε να παραστείτε.
Ο Πρόεδρος της (Ε.Μ.Ε.) Ο Πρύτανης
Θεόδωρος Εξαρχάκος Γεώργιος Δ. Μπαμπινιώτης

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επισυναπτόμενο.