6η Εκδήλωση για τις Φυσικές Επιστήμες στην Καρδίτσα

Για 6η συνεχή χρονιά το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Καρδίτσας, σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους καθώς και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας διοργανώνει την Εκδήλωση για τις Φυσικές Επιστήμες. 

altΣτην εκδήλωση μαθητές και εκπαιδευτικοί παρουσιάζουν εργασίες τους που σχετίζονται με τις Φυσικές Επιστήμες, δηλαδή πειράματα, αφίσες, κατασκευές, κ.ά. Παράλληλα διοργανώνονται εργαστήρια για εκπαιδευτικούς στο ΤΕΙ / Τμ. Τεχνολογίας Τροφίμων, εκδήλωση για μαθητές στην Δημοτική Πινακοθήκη σχετική με τη συντήρηση των έργων τέχνης του Γιολδάση, ομιλίες, διαγωνισμοί, κ.ά.

Η εκδήλωση φέτος για δεύτερη χρονιά, εκτός από την πόλη της Καρδίτσας, πραγματοποιείται και στο Μουζάκι με τη συνεργασία όλων των φορέων της εκπαίδευσης και του Δήμου Μουζακίου. Η εκδήλωση στο Μουζάκι είναι αυτή που γίνεται πρώτη την Τρίτη 9 Απριλίου 2013 και ώρα 11πμ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου.

Οι εκδηλώσεις στην Καρδίτσα θα γίνουν από 23 έως 26 Απριλίου 2013 με πρόγραμμα που θα κοινοποιηθεί σύντομα. Πληροφορίες σχετικές με τις εκδηλώσεις για τις Φυσικές Επιστήμες των παρελθόντων ετών, καθώς και τα βιβλία που γράφονται με τα πεπραγμένα της κάθε εκδήλωσης, υπάρχουν στον ιστότοπο του ΕΚΦΕ Καρδίτσας.

Πρόγραμμα