Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση υπό το πρίσμα των σύγχρονων όρων στόχων

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που συνδιοργανώνουμε με τις Υπεύθυνες Β/θμιας Εκπαίδευσης Α΄Αθηνών Ντίνα Σχίζα και Έφη Φουσέκη που θα πραγματοποιηθεί στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων (Νεϊγύ 17. στάση ηλεκτρικού Άνω Πατήσια) την 1η Απριλίου 2006. ημέρα Σάββατο και ώρα 9 π.μ. με θέμα: «Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση υπό το πρίσμα των σύγχρονων όρων στόχων». Στην ημερίδα θα μιλήσει η Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ευγενία Φλογαΐτη και θα ακολουθήσουν τρία παιδαγωγικά εργαστήρια. Θα δοθεί βεβαίωση στους συμμετέχοντες.

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που συνδιοργανώνουμε με τις Υπεύθυνες Β/θμιας Εκπαίδευσης Α΄Αθηνών Ντίνα Σχίζα και Έφη Φουσέκη που θα πραγματοποιηθεί στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων (Νεϊγύ 17.  στάση ηλεκτρικού Άνω Πατήσια) την 1η Απριλίου 2006. ημέρα Σάββατο και ώρα 9 π.μ.
με θέμα:
«Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση υπό το πρίσμα των σύγχρονων όρων στόχων».
Στην ημερίδα θα μιλήσει η Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ευγενία Φλογαΐτη και θα ακολουθήσουν τρία παιδαγωγικά εργαστήρια.
Θα δοθεί βεβαίωση στους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες Τραγαζίκης Παναγιώτης τηλ. 6979105829 .  Βατρικάς Τάσος τηλ. 6974708098. Σχίζα Ντίνα και Έφη Φουσέκη τηλ.  2105229997