Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Αφήγησης

Ο Π.Ο.Φ.Α. (Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων της Αφήγησης). σας προσκαλεί στην Εκδήλωση για την Αφήγηση «Ήταν ... και δεν ήταν». που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου 2006. ώρα 18:30. στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου της Θεσσαλονίκης. που διοργανώνει το ΕΚΕΒΙ. στο εκθεσιακό κέντρο Hellexpo (κτήριο 6). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: -ενημέρωση για την ίδρυση και τους στόχους του Π.Ο.Φ.Α.. από τη Γραμματέα του Ομίλου και Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τασούλα Τσιλιμένη -διάλεξη του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πρόεδρο του Ομίλου Β. Δ. Αναγνωστόπουλο -παραμυθιακές αφηγήσεις από τις: Βάσω Μακρή. Εύη Γεροκώστα και Ανθή Θάνου.

Ο   Π.Ο.Φ.Α. (Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων της Αφήγησης).
σας προσκαλεί στην Εκδήλωση για την Αφήγηση
«Ήταν ... και δεν ήταν».
που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  25 Μαΐου 2006. ώρα 18:30.  στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου της Θεσσαλονίκης. που διοργανώνει το ΕΚΕΒΙ. στο εκθεσιακό κέντρο Hellexpo (κτήριο 6).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
 -ενημέρωση για την ίδρυση και τους στόχους του Π.Ο.Φ.Α.. από τη Γραμματέα του Ομίλου και Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τασούλα Τσιλιμένη
 -διάλεξη του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πρόεδρο του Ομίλου Β. Δ. Αναγνωστόπουλο
 -παραμυθιακές αφηγήσεις από τις: Βάσω Μακρή. Εύη Γεροκώστα και Ανθή Θάνου.