Hμερίδα καθηγητών Πληροφορικής στο Υπουργείο Παιδείας

Hμερίδα καθηγητών Πληροφορικής στο Υπουργείο Παιδείας
Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.Κα.Π.) www.pekap.gr (ιστολόγιο: http://pekap.blogspot.com) διοργανώνει ημερίδα για τους καθηγητές Πληροφορικής με θέμα «ΠΕΚαΠ 2.0 10 > Από το έτος της δια βίου μάθησης (1996) στο έτος της δημιουργικότητας και της καινοτομίας (2009) ». στην κεντρική αίθουσα Ζακλίν Ντε Ρομιγί του Υπουργείου Παιδείας (ισόγειο). στις 22/01/2010. ώρες 12:00 – 15:00 και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ.
 
Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ19 και ΠΕ20. η συμμετοχή των οποίων θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο. Η κεντρική παρουσίαση έχει ως θέμα τις υπηρεσίες που προσφέρει το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στις/ους Πληροφορικούς εκπαιδευτικούς. ενώ έχει προβλεφθεί ζωντανή αναμετάδοση μέσω ΠΣΔ της εκδήλωσης διαδικτυακά (webcasting).
 
Παράλληλα με την ημερίδα και μετά τις 13:30 θα διεξάγονται οι αρχαιρεσίες της Ένωσης. οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι τις 15:00. Επίσης. θα πραγματοποιηθεί κλήρωση δώρων για τους παρόντες - μέλη της Ένωσης. Για τις λεπτομέρειες και το σχετικό πρόγραμμα μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά από το site και το blog της Ένωσης.