6ο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών της «Ευρωασιατικής Σχολικής Τάξης» (Asia-Europe Classroom-AEC)

Tο Γυμνάσιο Λιβαδιάς Ν. Σερρών σε συνεργασία με τον οργανισμό ASEF (Asia-Europe Foundation) διοργανώνουν το 6ο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών της «Ευρωασιατικής Σχολικής Τάξης» (Asia-Europe Classroom-AEC). στο Νομό Σερρών ( υδροβιότοπο Κερκίνης). από 9 έως 13 Οκτωβρίου 2006. υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Το φετινό συνέδριο τιτλοφορείται 'Building an Asia-Europe Online Network for Secondary and High Schools' και αποσκοπεί στη συνάντηση μαθητών και εκπαιδευτικών με στόχο την ανταλλαγή απόψεων. τεχνογνωσίας. μεθοδολογιών και εργαλείων για την επαύξηση της διαπολιτισμικής μάθησης. Επιπλέον. μέσω της συμμετοχής σε on-line πλατφόρμες που προσανατολίζονται σε περαιτέρω διάλογο και προγράμματα ανταλλαγών. επιδιώκονται μακροπρόθεσμες σχολικές συνεργασίες. Οι συμμετέχοντες. προερχόμενοι από 27 χώρες-μέλη του ASEM. θα υπερβαίνουν τους 80.

Tο Γυμνάσιο Λιβαδιάς Ν. Σερρών σε συνεργασία με τον οργανισμό  ASEF (Asia-Europe Foundation) διοργανώνουν το 6ο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών της «Ευρωασιατικής Σχολικής Τάξης» (Asia-Europe Classroom-AEC). στο Νομό Σερρών ( υδροβιότοπο Κερκίνης). από 9 έως 13 Οκτωβρίου 2006. υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Το φετινό συνέδριο τιτλοφορείται 'Building an Asia-Europe Online Network for Secondary and High Schools' και αποσκοπεί στη συνάντηση μαθητών και εκπαιδευτικών με στόχο την ανταλλαγή απόψεων. τεχνογνωσίας. μεθοδολογιών και εργαλείων για την επαύξηση της διαπολιτισμικής μάθησης. Επιπλέον. μέσω της συμμετοχής σε on-line πλατφόρμες που προσανατολίζονται σε περαιτέρω διάλογο και προγράμματα ανταλλαγών. επιδιώκονται μακροπρόθεσμες σχολικές συνεργασίες. Οι συμμετέχοντες. προερχόμενοι από 27 χώρες-μέλη του  ASEM. θα υπερβαίνουν τους 80.