Από την 16η έως και την 20η Οκτωβρίου, το Patras Codecamp επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά!

 Οι εγγραφές για το 4ο Patras Codecamp άνοιξαν!

Από την 16η έως και την 20η Οκτωβρίου, το Patras Codecamp επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά!

  • 5 ημέρες
  • 1 εναρκτήρια ημερίδα
  • 13 δωρεάν εργαστήρια διάρκειας 28 ωρών από 17 εκπαιδευτές

Στόχος του Patras Codecamp είναι η προώθηση του προγραμματισμού, των ψηφιακών δεξιοτήτων και της τεχνολογίας, να φέρει σε επαφή με το αντικείμενο νέους και νέες και να βοηθήσει να κλείσει το χάσμα μεταξύ ανδρών-γυναικών.

Είσαι 18 ετών και άνω;

Έλα να ζήσεις τη μαγεία του Προγραμματισμού και της Τεχνολογίας!

Μάθε βασικές και πιο προχωρημένες γνώσεις του Προγραμματισμού μέσα από διαδραστικά εργαστήρια με θεματικές όπως:

 Python

STEM

Game Development

Augmented Reality

Blockchain

Internet οf Things

Machine Learning

Web Design

e-Learning Platforms

 

Τα εργαστήρια χωρίζονται ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας σε Αρχαρίων (beginners), Μέτριας δυσκολίας (medium) και Προχωρημένων (advanced). Η συμμετοχή σε αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα πραγματοποιηθούν στον φιλόξενο και ανανεωμένο 3ο όροφο του POS4Work (Γούναρη 69, Πάτρα).

  • Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της δράσης: https://patrascodecamp.eu.  Η εγγραφή είναι απαραίτητη.

Επίσης, σας περιμένουμε στις 16 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Επιμελητήριο Αχαΐας για το Εναρκτήρια Ημερίδα με την οποία θα ανοίξουν οι φετινές εκδηλώσεις του Patras Codecamp!

Μαζί μας θα βρίσκονται εκλεκτοί προσκεκλημένοι ομιλητές από εταιρείες και οργανισμούς της πόλης μας, και όχι μόνο. Σκοπός της ημερίδας είναι να αναδειχθεί η καινοτομία που παράγεται στην πόλη της Πάτρας, η σημασία της τεχνολογίας στην εκπαίδευση και στην στήριξη των ευπαθών ομάδων, καθώς και ο σπουδαίος αντίκτυπος που αυτή έχει στην ζωή μας! Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται εγγραφή.

Οι δράσεις του Patras Codecamp διοργανώνονται κάθε Οκτώβριο από την InterMediaKT και το POS4Work, στηρίζοντας έμπρακτα την δράση Europe Code Week, η οποία πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων. Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.