Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ του οργανισμού «Κάνε- Μια-Ευχή Ελλάδος»

Σας ενημερώνουμε ότι ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Κάνε -Μία- Ευχή Ελλάδος», ο οποίος αποτελεί παράρτημα του διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού «Make-A-Wish International», που εκπληρώνει επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών με σοβαρές ασθένειες, προγραμματίζει για 17η συνεχή χρονιά, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, το πρόγραμμά του «ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ», στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης (Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας).

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών, η διάδοση μηνυμάτων εκπαιδευτικού χαρακτήρα, τόσο για τον εθελοντισμό, όσο και για την προσφορά. Το μήνυμα της δράσης είναι  «To παιδί σκέφτεται για το παιδί, τα υγιή παιδιά σκέφτονται για τα άρρωστα παιδιά».

Τις προηγούμενες χρονιές, η συμμετοχή παιδιών και εφήβων υπήρξε συγκινητική, δίνοντάς τους την ευκαιρία να νιώσουν τη χαρά της προσφοράς, αλλά και δίνοντας σε άλλα παιδιά, που δεν έχουν το χρόνο σύμμαχό τους, δύναμη και ελπίδα να παλέψουν για τη ζωή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 210-9637660-7, φαξ: 210-9637774-5 & στην ηλεκτρονική διεύθυνση wishstar@makeawish.gr .