Ερωτηματολόγιο – Οι λειτουργικές διαστάσεις των σχολικών μονάδων την παρούσα περίοδο της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης

Ονομάζομαι Ηλίας Μπουναρτζής και είμαι δάσκαλος του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης και αντιπρόεδρος του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης.
Στα πλαίσια της Διπλωματικής μου Εργασίας για το ΠΜΣ «Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων» του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με τίτλο «Η Μέριμνα Ανάπτυξης – Βελτίωσης των Εκπαιδευτικών και η Ποιότητα τωνΣχολικών Δραστηριοτήτων την Περίοδο της Οικονομικής Ύφεσης στην ΠρωτοβάθμιαΕκπαίδευση» θα σας ήμουν εξαιρετικά υποχρεωμένος αν συμμετείχατε και εσείς στην Πανελλήνια έρευνα σχετικά με τις λειτουργικές διαστάσεις των σχολικών μονάδων, την παρούσα περίοδο της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.
Η έρευνα εκπονείται από το Εργαστήριο Διοίκησης, Επικοινωνίας και Καινοτόμου Εκπαίδευσης (ΕΔΕΚΕ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών«Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων»του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Η συμμετοχή σας σε αυτήν την έρευνα αφορά την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο και για την συμπλήρωση του απαιτείται χρόνος 17 λεπτών.
Η έρευνα αυτή προσπαθεί να αναδείξει την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε καιρό παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, να προσφέρουν υψηλού επιπέδου μόρφωση στα Ελληνόπουλα.
Με την συμμετοχή σας στην έρευνα αυτή συμβάλλετε και εσείς από την πλευρά σας στην ανάδειξη της μεγάλης αυτής προσπάθειας.
Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και η επεξεργασία του γίνεται στο σύνολο των ερωτηματολογίων που θα συλλεχθούν. Στα δεδομένα της έρευνας δεν έχει πρόσβαση κανείς άλλος εκτός από τους εμπλεκόμενους αναλυτές.

Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefveCldvRYzczFEtQI28Pkb8miXJC01vtFbI1QUFfQKcgiKQ/viewform

Σας  ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας  στην έρευνα

Με εκτίμηση

Ηλίας Μπουναρτζής