Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για τα Παιδιά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για τα Παιδιά! Για ένατη συνεχή χρονιά σας προσκαλούμε στην εκδήλωσή μας για την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 και ώρα 11:30 π.μ στο Ζάππειο Μέγαρο.

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν:

• Η εκπαίδευση για την αναζήτηση εξαφανισμένων παιδιών που πραγματοποιήθηκε από το «Εθνικό Κέντρο για τα εξαφανισμένα και υπό εκμετάλλευση παιδιά» με κεντρικό εισηγητή τον κ. Alain Remue, επικεφαλής του τμήματος Εξαφανισθέντων Ατόμων της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του Βελγίου.

• Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις εξαφανίσεις ανηλίκων στην Ελλάδα από την ΕΛ.ΑΣ. και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

• Τα διεθνή στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις εξαφανίσεις ανηλίκων.

Τις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά συνδιοργανώνουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο το Missing Children Europe και σε διεθνές επίπεδο το International Centre for Missing and Exploited Children και το Global Missing Children Network. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ως μέλος των οργανισμών αυτών συμμετέχει εκπροσωπώντας την Ελλάδα.