ΤΗΛΕΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ με τίτλο «Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας Γιαννιτσών στις πρωτόγνωρες στιγμές που ζει η κοινωνία μας λόγω του Κορωναϊού και ανταποκρινόμενο στον υποστηρικτικό ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει απέναντι στη Σχολική Κοινότητα, διοργανώνει  τηλεδιαβούλευση-Εργαστήριο με θέμα   " Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ", στις 20 Μαΐου  2020, από τις 15:00 έως τις 19:00.

Προσκαλούνται στην ανωτέρω δράση να συμμετάσχουν Στελέχη Εκπαίδευσης κι Εκπαιδευτικοί Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης της επικράτειας, προκειμένου να διαβουλευτούν αναφορικά με το προαναφερόμενο θέμα.

Η δράση θα περιλαμβάνει:

-Ομιλία  αφόρμηση από την  Δρ Αραβέλλα Ζαχαρίου, Πρόεδρο για την ΕΑΑ της Οικονομικής Επιτροπής για την Ευρώπη από τα  Ηνωμένα  Έθνη,   με θέμα «Καταναλωτισμός και απορρίμματα εν καιρώ Πανδημίας» .

-Προτάσεις για εξαποστάσεως εκπαίδευση κατά την τρέχουσα περίοδο, αλλά και  για την ερχόμενη χρονιά, καθώς και πολλές-πολλές συμβουλές (tips) από την Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών  για να δημιουργηθεί σε κάθε σχολείο η  δική του Μπάντα των Απορριμματοφόρων.

Αγαπητοί Συνεργάτες,  αναμένουμε να μας "βάλετε" στο σπίτι σας και να αναπτυχθεί γόνιμη συνεργασία και διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων.

Ακολουθεί η φόρμα συμμετοχής, ενώ η επιβεβαίωση θα επικοινωνηθεί με τους ενδιαφερόμενους την Τρίτη 19-5-2020.  https://forms.gle/JSBzDVhUfT9Hejyi6