Το European School Radio, το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο, έρχεται στον ιστότοπο σας!

Το “European School RadioΤο Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο” λειτουργεί ως ένας διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός με κοινό ραδιοφωνικό πρόγραμμα για όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Με την ενσωμάτωση της μικροεφαρμογής του μαθητικού ραδιοφώνου στον WordPress ιστότοπο σας, μπορείτε να αναπαράγετε το 24ωρο πρόγραμμα και να ακούσετε εκπομπές και άλλο υλικό όπως μηνύματα και τραγούδια που δημιουργούν μαθητικές ραδιοφωνικές ομάδες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και την ομογένεια !

Αρκεί μόνο, να εγκαταστήσετε το πρόσθετο European School Radio Widget , στο WordPress ιστότοπό σας. Μετά, την εγκατάσταση του  και την προσθήκη της μικροεφαρμογής του στον ιστότοπο σας, θα μπορούν οι επισκέπτες της σελίδας σας να ακούσουν το πρόγραμμα του μαθητικού ραδιοφώνου καθώς θα πλοηγούνται σε αυτή!

Το European School Radio Widget, σας δίνει την επιλογή για προσαρμογή ορισμένων λειτουργιών του:

  1.  Εμφάνιση του τίτλου και του καλλιτέχνη από το τραγούδι ή των στοιχείων της εκπομπής που αναπαράγεται αυτή τη στιγμή στο ραδιόφωνο, καθώς και εμφάνισης της ακριβώς
    επόμενης εκπομπής που ακολουθεί.
  2. Αναπαραγωγή από πηγή υψηλής (256Kbps) ή χαμηλής (64Kbps) ποιότητας .
  3. Αυτόματη έναρξη της αναπαραγωγής του player, όταν κάποιος επισκέπτης φορτώσει τον
    ιστότοπο σας.

To πρόσθετο European School Radio Widget είναι διαθέσιμο μέσω του αποθετήριου του WordPress.org, https://el.wordpress.org/plugins/european-school-radio-widget/

Αν έχετε ιστολόγιο που  φιλοξενείται στο https://blogs.sch.gr του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου υπάρχει ήδη διαθέσιμη η μικροεφαρμογή για να την χρησιμοποιήσετε στο ιστολόγιο σας. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή ερώτηση σχετικά με την μικροεφαρμογή ή γενικότερα για το European School Radio μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο support@europeanschoolradio.eu

Ευθύνη της λειτουργίας και των δράσεων του European School Radio έχει η Επιστημονική Εταιρεία “Διαθεματικό Διαπολισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας με τον διακριτικό τίτλο “European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο”, που αποτελείται από εκπαιδευτικούς με ενδιαφέρον το ραδιόφωνο και την εκπαίδευση.