Βράβευση eTwinning School Label – 2o Δ.Σ. Αρτέμιδος

Το σχολείο μας,  το 2o Δ.Σ. Αρτέμιδος, για ακόμα μία φορά βραβεύτηκε με το  eTwinning School Label, την Ευρωπαϊκή Διάκριση για σχολεία που παράγουν εκπαιδευτικό έργο σύμφωνα με τις αρχές των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, το οποίο συγκαταλέγεται  στα 928 σχολεία σε όλη την Ευρώπη- 57  εκ των οποίων στην Ελλάδα- που τιμήθηκαν με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning 2024-2025.

Η βράβευση αυτή οφείλεται στη συμμετοχή των μαθητών μας  σε προγράμματα eTwinning , στην ενίσχυση της μάθησης και τον εκσυγχρονισμό των μεθόδων διδασκαλίας αλλά και στη διαρκή προσπάθεια των εκπαιδευτικών του σχολείου μας για συνεχή επιμόρφωση.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς  που όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχουν εθελοντικά, με τρομερή προθυμία σε τόσα αξιόλογα έργα  που έγνοια τους είναι η πρόοδος των μαθητών και η ενίσχυσή τους σε όλους τους τομείς.

Τα σχολεία που τιμήθηκαν με τον τίτλο » Σχολείο eTWinning»  είναι πρωτοπόρα και αναγνωρίζονται ως ηγέτες σε τομείς όπως τους εξής:

  • Ψηφιακή πρακτική
  • Πρακτική ηλεκτρονικής ασφάλειας (eSafety)
  • Καινοτόμες και δημιουργικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις
  • Προώθηση συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης του προσωπικού
  • Προώθηση πρακτικών συνεργατικής μάθησης με το προσωπικό και τους μαθητές

Αυτό δεν αποτελεί απλά την αναγνώριση της προσωπικής επιτυχίας επιμέρους εκπαιδευτικών του σχολείου, αλλά και αναγνώριση των εξαιρετικών επιτευγμάτων ολόκληρης της ομάδας του eTwinning.

Ευχαριστούμε eTwinning!

https://2dim-artem.att.sch.gr/?p=2528

https://school-education.ec.europa.eu/en/recognition/etwinning-school-label/winners-list?search_api_fulltext=Greece&period=2024-2025&page=2

https://school-education.ec.europa.eu/en/recognition/etwinning-school-label/winners-list?period=2024-2025&prefLang=el&etrans=el&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR31ppixwyzZw-vx5Hb2SUogaemT3Lg3gGgPwfVZRPG-0kfbTUznGmI8rZ8_aem_AYedwbn_6Z1WcO5HKh5zYwKJsbJQet_hcmhGVBqNBLQyJlIJ43yFlIw-jpE-ssbuwsM4pFWd7ZIsz0sqUTKEbjO6