Συμπληρωματική πρόσκληση για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική

Συμπληρωματική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 μέχρι συμπληρώσεως του ανώτατου αριθμού εισακτέων στις κατευθύνσεις:

2η κατεύθυνση: Υπολογιστικές Μέθοδοι και Εφαρμογές (Computational Methods and Applications)

3η κατεύθυνση: Επιχειρηματική Πληροφορική (Business Computing)

Το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοινώνει  για το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 την έναρξη λειτουργίας του 14ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (MSc in Applied Informatics). Το Π.Μ.Σ. περιλαμβάνει τις παρακάτω Κατευθύνσεις:

  1. Τεχνολογίες Συστημάτων Υπολογιστών και Δικτύων (Computer Systems and Network Technologies)
  2. Υπολογιστικές Μέθοδοι και Εφαρμογές (Computational Methods and Applications)
  3. Επιχειρηματική Πληροφορική (Business Computing)
  4. Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και Τεχνολογία Καινοτομίας (E-Business and Innovation Technology)

Η συνολική διάρκεια των σπουδών για το Πρόγραμμα πλήρους φοίτησης είναι τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα. Η διδασκαλία των μαθημάτων εκτείνεται σε δύο διδακτικά εξάμηνα ενώ το τελευταίο εξάμηνο περιλαμβάνει την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας. Για το Πρόγραμμα μερικής φοίτησης η χρονική διάρκεια είναι δύο (2) επιπλέον εξάμηνα.

Περισσότερα στη σχετική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Της Μακεδονίας.