1η Θέση στον 10ο Πανελλήνιο διαγωνισμό STEM Education & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην κατηγορία Open Δ-ΣΤ δημοτικού.

Στα Εκπαιδευτήρια Μάνεση, από πέρσι, έχουμε εισαγάγει το καινοτόμο μάθημα της 🤖💻Ρομποτικής για όλους τους μαθητές μας, επενδύοντας στο μέλλον.
Το Σάββατο 30 Μαρτίου, η ομάδα του Proteas Project, σε έναν 10ωρο τελικό γύρο, αναδείχθηκε 🏆Πρωταθλήτρια Ελλαδος-𝘾𝙝𝙖𝙢𝙥𝙞𝙤𝙣 𝙤𝙛 𝙂𝙧𝙚𝙚𝙘𝙚 🏆 στον 10ο επετειακό Πανελλήνιο διαγωνισμό STEM Education & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην κατηγορία Open Δ-ΣΤ δημοτικού.
Μόνο περηφάνια και συγκίνηση, για τα παιδιά μας: Λυδία Αναγνώστου, Μάνο Μιχελάκη, Κωνσταντή Νάκο, Ιωάννη και Σταύρο Πέττα, Ιάσονα Σανούδο, τους προπονητές μας, κ. Σουρτζόπουλο Λεωνίδα και Ρόκκου Χριστίνα. Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών μας για όλη την στήριξη.
Από τα βάθη της καρδιάς μας... Τους ευχόμαστε να είναι η πρώτη από τις πολλές πρωτιές στην ζωή τους!
Η ομάδα Proteas Project από τα "Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Μάνεση Νηπιαγωγείο Δημοτικό" παρουσιάζει: Στο νησί της Αστυπάλαιας η μονάδα αφαλάτωσης αντιμετωπίζει σοβαρή βλάβη με αμφίβολο χρόνο αποκατάστασης. Οι αγρότες έχουν σπείρει τα λιγοστά χωράφια του νησιού και τα νεαρά φυτά έχουν μόλις ξεπροβάλει από το χώμα. Δυστυχώς με τη μονάδα εκτός λειτουργίας το πολύτιμο αφαλατωμένο νερό στερεύει γρήγορα και τα φυτά αρχίζουν να μαραίνονται. Ο Δήμαρχος του νησιού Κ. Κ. Διψασμένος στρέφεται στην αρχή διαχείρισης υδάτινων πόρων και ζητά την κατεπείγουσα συνδρομή του πλοίου Πρωτέας ώστε να μην καταστραφεί η παραγωγή και οι αγρότες του νησιού. Μετά την αποστολή της επιστολής η αρχή διαχείρισης των υδάτων δίνει άμεσα εντολή στο πλοίο Πρωτέας να κινηθεί στο νησί. Το σενάριό μας ξεκινάει τη στιγμή που το πλοίο φτάνει στο νησί και λίγο πριν δέσει στο λιμάνι...