3η Ημερίδα «Ασφαλές Διαδίκτυο: Αγωγή και προστασία παιδιών και εφήβων», Μεσολόγγι 6/05/2011

altΣτο πλαίσιο της ευρύτερης συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και της λειτουργίας του αναβαθμισμένου δικτυακού τόπου http://internet-safety.sch.gr, υπηρεσίας του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνεται ημερίδα με θέμα «Ασφαλές Διαδίκτυο: Αγωγή και Προστασία Παιδιών και Εφήβων» στις 6 Μαΐου 2011, 09:30 ? 13:30. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Αιτωλοακαρνανίας (πρώην αμφιθέατρο Διοικητηρίου Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, Μεσολόγγι).

 

 

Ο Σύλλογος διδασκόντων κάθε σχολικής μονάδας καλείται όπως υποδείξει έναν εκπαιδευτικό, κατά προτίμηση να ασχολείται με τις ΤΠΕ και το Διαδίκτυο (για την Πρωτοβάθμια) ή να είναι ειδικότητας Πληροφορικής (για τη Δευτεροβάθμια), ο οποίος θα δράσει πολλαπλασιαστικά.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής, ώστε να τους χορηγηθεί: α) ειδική άδεια συμμετοχής μέσω του Γραφείου ή της Δ/νσης και  β) η σχετική βεβαίωση.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα συμπληρωθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://saferinternet.sch.gr/register.php, το αργότερο έως τις 03-05-2011. Η λίστα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί στο site (http://pdede.sch.gr) και στο blog της ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας (https://blogs.sch.gr/pdedellad) .

Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

alt

Πρόγραμμα ημερίδας

Αφίσα ημερίδας

Πρόσκληση

Σχετική εγκύκλιος

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΠΣΔ στη διεύθυνση http://iptv.sch.gr/video/iptv/646