Μεσογειακή Διάσκεψη για τη Νεολαία και τα Μέσα Επικοινωνίας

Στην Αθήνα πραγματοποιείται η ετήσια διάσκεψη και έκθεση οπτικοακουστικών προϊόντων. AGORA 2004. με θέμα τα Μέσα Επικοινωνίας για τους Νέους και τον Αθλητισμό. Οργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Παιδικής Τηλεόρασης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού .Ελληνικός Κόσμος. από 18 έως 21 Ιουνίου 2004.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

AGORA
Μεσογειακή Διάσκεψη για τη Νεολαία και τα  Μέσα Επικοινωνίας


Στην Αθήνα πραγματοποιείται η ετήσια διάσκεψη και έκθεση οπτικοακουστικών προϊόντων. AGORA 2004. με θέμα τα Μέσα Επικοινωνίας για τους Νέους και τον Αθλητισμό. Οργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Παιδικής Τηλεόρασης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού Ελληνικός Κόσμος. από 18 έως 21 Ιουνίου 2004.

Λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. διακεκριμένοι επαγγελματίες και ερευνητές από όλον τον κόσμο. παρουσιάζουν καινοτομικά προϊόντα και έρευνες. Εξετάζουν τον αθλητισμό ως μέσο προβολής προτύπων και επικοινωνίας μεταξύ των νέων.

Η AGORA είναι ένα καθιερωμένο ευρωπαϊκό γεγονός. με παγκόσμια απήχηση και έχει εξελιχθεί σε τακτικό θεσμό συνάντησης των επαγγελματιών των Μέσων Επικοινωνίας. των ακαδημαϊκών και των ερευνητών. Η AGORA έχει επιδοτηθεί από το πρόγραμμα MEDIA-PROMOTION και το Ελληνικό Κράτος επί δέκα συνεχή χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.