3ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

Στις 7. 8 και 9 Μαΐου 2004 θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το 3ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) με θέμα: Οι σύγχρονες εξελίξεις της Φυσικής και η επίδραση τους στην Κοινωνία

Στις 7. 8 και 9 Μαΐου 2004 θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το 3ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) με θέμα:

Οι σύγχρονες εξελίξεις της Φυσικής και η επίδραση τους στην Κοινωνία

σε συνεργασία με το τοπικό Παράρτημα Λάρισας της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7/5 και την Κυριακή 9/5 στο Αμφιθέατρο του 6ου Γυμνασίου  6ου Λυκείου Λάρισας και το Σάββατο 8/5 στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας  Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα.
Στο συμπόσιο έχουν κληθεί από την Επιστημονική Επιτροπή ως ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες από διάφορους τομείς  της Φυσικής Επιστήμης.
Το παραπάνω συμπόσιο διαφέρει από τα συνήθη συνέδρια κατά το ότι δεν περιλαμβάνονται ανακοινώσεις επί εξειδικευμένων θεμάτων. αλλά εισηγήσεις γενικού ενδιαφέροντος. τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν. καταρχήν όλοι οι φυσικοί. ώστε να ενημερωθούν πάνω στις σύγχρονες εξελίξεις της Φυσικής.
Σημειώνουμε ότι το Συμπόσιο θα έχει παράλληλες εκδηλώσεις γνωριμίας της περιοχής.
Σας περιμένουμε στην Λάρισα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.