3η Θεατρική καλοκαιρινή κατασκήνωση-Δρόμοι του Κωμικού

3η Θεατρική καλοκαιρινή κατασκήνωση Δρόμοι του Κωμικού-Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς. θεατρολόγους. φοιτητές. ηθοποιούς. Oργάνωση Κατασκήνωσης:Πανελλήνιο ΔΙΚΤΥΟ εκπαιδευτικών ΘΕΑΤΡΟ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Στις Σπέτσες. στην ομορφιά και τη γαλήνη του τοπίου. κάτω από τα δέντρα της αυλής της Αναργυρείου Σχολής. δίπλα στη θάλασσα. οργανώνουμε την 3η Θεατρική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση 2004. Με την εμψύχωση έμπειρων δασκάλων. εκπαιδευτικοί. θεατρολόγοι. ηθοποιοί και φοιτητές θα ερευνήσουν τρόπους προσέγγισης της Αριστοφανικής κωμωδίας και της Commedia dell arte. μέσα από 5 διαφορετικά βιωματικά εργαστήρια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 ώρες δουλειάς ημερησίως σε ομάδες. επιλεγμένες εισηγήσεις. ενώ υπάρχει και δυνατότητα για Τai-Chi και χρόνος για μπάνιο. ξεκούραση και διασκέδαση. Την τελευταία ημέρα θα γίνουν παρουσιάσεις και θα ακολουθήσει το σύνηθες αποχαιρετιστήριο γλέντι.

3η Θεατρική καλοκαιρινή κατασκήνωση Δρόμοι του κωμικού-Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς. θεατρολόγους. φοιτητές. ηθοποιούς.
Oργάνωση Κατασκήνωσης: Στις Σπέτσες. στην ομορφιά και τη γαλήνη του τοπίου. κάτω από τα δέντρα της αυλής της Αναργυρείου Σχολής. δίπλα στη θάλασσα. οργανώνουμε την 3η Θεατρική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση 2004. Με την εμψύχωση έμπειρων δασκάλων. εκπαιδευτικοί. θεατρολόγοι. ηθοποιοί και φοιτητές θα ερευνήσουν τρόπους προσέγγισης της Αριστοφανικής κωμωδίας και της Commedia dell arte. μέσα από 5 διαφορετικά βιωματικά εργαστήρια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 ώρες δουλειάς ημερησίως σε ομάδες. επιλεγμένες εισηγήσεις. ενώ υπάρχει και δυνατότητα για Τai-Chi και χρόνος για μπάνιο. ξεκούραση και διασκέδαση. Την τελευταία ημέρα θα γίνουν παρουσιάσεις και θα ακολουθήσει το σύνηθες αποχαιρετιστήριο γλέντι. 

Εμψυχωτές-εισηγητές: Γιάννης Κακλέας. σκηνοθέτης. καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας. Γιώργος Μπινιάρης. ηθοποιός. σκηνοθέτης ΔΗΠΕΘΕ Βορ Αιγαίου. Mario Gallo. Teatro Riserche Italia. Νίκος Γκόβας. εκπαιδευτικός θεάτρου. Σμαρώ Γρηγοριάδου. μουσικός. Μαργαρίτα Μάντακα. χορογράφος. Τάκης Τζαμαργιάς. σκηνοθέτης. Παιδαγωγικό Τμήμα Παν Αθηνών. Τηλέμαχος Μουδατσάκις θεατρολόγος. σκηνοθέτης Πανεπιστήμιο Κρήτης

Οργάνωση: Πανελλήνιο ΔΙΚΤΥΟ εκπαιδευτικών ΘΕΑΤΡΟ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σε συνεργασία με :ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Α) στην ιστοσελίδα www.TheatroEdu.gr Β) στα Τηλ 2109946001. 2106564109